Wednesday, December 6, 2023
HemNFLMichigan RB Donovan Edwards Touchdown-firande avslutas med ett bollträffande kameraögonblick

Michigan RB Donovan Edwards Touchdown-firande avslutas med ett bollträffande kameraögonblick

Michigan Wolverines har ett test att klara idag. Och tittar man på de nuvarande poängen verkar det som att de är utmärkta på det. Michigan Wolverines leder resultattavlan i slutet av tredje kvartalet med en poäng på 17-9. För denna dominans firar Wolverines och dess fans den ikoniska touchdownen genom att köra tillbaka Donovan Edwards, vilket gjorde det möjligt för laget att få ett tidigt övertag mot sin urgamla rival.

Wolverines har galna motivationsnivåer för att vinna det här spelet, eftersom det är deras källa till förlossning efter att deras skyltstölddebacle utspelade sig. Dessutom kommer det att bli en mycket imponerande seger för Michigan, med tanke på att deras huvudtränare Jim Harbaugh stängdes av de tio stora.

Fan delar ett fotografi som firar Wolverines landningsögonblick

Ett fan delade ett fotografi direkt från Beaver Stadium, Happy Valley, där han tog en sällsynt bild av landningsögonblicket. Bilden är på fotbollen på väg mot fansens kamera efter att R Edvard Donovan kastade en touchdown. Backen har gett sitt värdefulla bidrag i varje Wolverines-match för att upprätthålla lagets orubbliga rekord. Under sin 3-åriga collegekarriär med Michigan har RB fått ihop 12 rusande touchdowns samt 3 mottagande touchdowns.

Dessutom, på tal om yards, har Donovan gjort totalt 1397 pass yards med ett snitt på 5,6 under sin period i Michigan. För säsongen 2023, å andra sidan, har Donovan totalt 232 yards, med två touchdowns, en av dem är från den avgörande matchen mot Penn State. En spelare som Donovan som gör en touchdown under en så viktig match betecknar potentialen han har för NFL-valet 2024.

Michigan Wolverines gör mål

När de mycket efterlängtade pengarna äntligen utvecklas i Happy Valley, griper fansen fast kanterna för att ta reda på vem som går segrande i den urgamla rivaliteten. Penn State måste kämpa mycket när McCarthy och Co. dominerar marken. Men under det första kvartalet verkade fallet ganska motsatt. Nittany Lions började starkt, med en solid 3 poäng under den första kvarten.

Läs också: Tom Brady avfyrar Crystal Clear 3-ordsmeddelande till Michigan-spelare innan tungviktssammanstötning mot Penn State

Wolverines gjorde dock en ännu mer spännande comeback under andra kvartalet med sina 14 poäng mot Lions 6. Denna dominans i poäng följdes av tre poäng i tredje kvartalet medan Nittany Lions inte fick ihop någonting. Däremot kan saker gå åt sidan vid vilken minut som helst i fotboll. Med den fjärde kvarten kvar, vem tror du kommer att krönas till mästaren i rivaliteten? Kommentera nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär