Sunday, February 25, 2024
HemNFLMichigan MVP Blake Corum lägger den perfekta "satsningen" för att stänga av...

Michigan MVP Blake Corum lägger den perfekta “satsningen” för att stänga av haters som ekar framgång i mästerskapen

Blake Corum, backen för Michigan Wolverines, tar tillbaka det ikoniska ord som var deras motivation under den gångna säsongen. Wolverines fortsatte med att vinna CFP-mästerskapet men har fortfarande inte fått sin beskärda del av blommor eftersom fansen fortsätter att tvivla på deras legitimitet. Som svar på hatet gav Corum ut ordet igen för att tysta bruset.

Michigan Wolverines gick med 15-0 under den gångna säsongen. De besegrade Washington Huskies för att vinna mästerskapet men det var fortfarande inte tillräckligt för att blidka fansen för Jim Harbaughs skyltstöldskandaler förra året. Enligt pöbelmentaliteten vann Wolverines mästerskapet eftersom de hade ett övertag gentemot de andra lagen under Harbaughs tid med laget.

Även om Harbaugh stängdes av från laget medan Michigan fortsatte att dominera ligan, har det aldrig räckt för att dämpa tvivel och hat från fansen. Slutligen talade Corum om ordet ‘bet’, som en gång användes i samband med Harbaughs motreaktion och nu är ett verktyg för att stänga av hatet.

Blake Corum upprepar ordet “BET”, eftersom fansens avundsjuka på att Michigan vinner mästerskapet växer sig djupare

Efter att Jim Harbaugh stängdes av från ligan och en NCAA-utredning inleddes mot laget, stod de inför en hel del granskning från de skoningslösa fansen. Deras obesegrade rekord var kraftigt underskred eftersom den orättvisa fördelen hela tiden betonades. Som svar på allt detta hat gav Blake Corum och teamet ordet “slå vad‘, vilket löst översätts till utmaning accepterad.

Michigans Blake Corum återvänder till ett ords slogan för alla som tvivlar på legitimiteten av nationella mästerskap https://t.co/YsIokEr3oe

— Fox News (@FoxNews) 20 januari 2024

Och nu när de är de regerande mästarna kan fansen fortfarande inte svälja den hårda sanningen att deras prestation var legitim. Blake Corum sa ikoniskt: “Det är verkligen “bet”. Det är allt jag har att säga. När allt kommer omkring, vad mer vill du att vi ska bevisa, man? Vad som än kom ut i början av säsongen, efter det, säger du att vi stal signaler. Vi gick på vägen och slog Penn State, slog Ohio State, slog Iowa, slog Alabama, slog Washington.”

“Alla dessa lag är topp 10 i varje kategori – anfall och försvar. Vi skötte affärer. Så, ja, satsa.” Det är uppenbart att stjärnan RB är trött på att behöva förklara lagets ära och har “satsat” att säga till alla tvivel och kaos. Även om han har mycket att säga till försvar av sin älskade Michigan, har han också deklarerat sig för NFL-draften 2024, och här är de bästa lagen som RB kan hamna med.

Förutsägelser: Vilket lag kommer Corum att hamna med i NFL?

Blake Corum var drivkraften bakom Michigans väg till ära. Visst, McCarthys passningar såg till att Harbaughs namn inte släpades genom leran, men om det inte vore för att Corum fick dessa kast, skulle spelarna inte ha “satsat” att säga som ett svar. NFL skulle göra underverk för en talang som Blake Corum, och här är topplagen som han skulle kunna skriva på med.

Om Vikings vill drafta ett RB 2024, leta inte längre än Blake Corum

Leder NCAA i TDs och har utmärkt bollhållarseende #skol pic.twitter.com/fxS2XpiEzV

— Leighton Glodek (@LGlodek) 18 november 2023

Lag som Carolina Panthers, Buffalo Bills, New England Patriots och Tennessee Titans skulle vara de bästa utmanarna att värva 23-åringen. Men personligen verkar Minnesota Vikings vara den perfekta platsen för Corums talanger. Efter att Alexander Mattison, RB för Vikings, visade en dålig prestation för laget den senaste säsongen, borde laget vara på jakt efter Blake Courm.

Läs mer: “He Made It Happen”: Michigan-tränaren Jim Harbaugh ger Blake Corum full kredit i intervjun efter spelet

Dessutom var Tykevius Chandler ett alternativ för laget, men inte ens han kunde leda laget till någon ära. När Corum kommer in i NFL är det uppenbart att lagen kommer att tjafsa om honom, eftersom han är en talang som inte liknar något någon någonsin sett. Frågan kvarstår, kommer Blake Corum att hamna hos Vikings? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Inlägget Michigan MVP Blake Corum placerar den perfekta “satsningen” för att stänga Haters Echoing Championship Success dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär