Wednesday, February 21, 2024
HemUfcMichael 'Venom'-sida förklarar hur Dana White kan ha blivit lurad att värva...

Michael ‘Venom’-sida förklarar hur Dana White kan ha blivit lurad att värva honom, avslöjar PFL:s oväntade roll

UFC har tecknat ett av de största MMA-namnen utanför deras organisation. För några dagar sedan, UFC VD Dana White meddelade ankomsten av Michael ‘Venom’-sida! Den tidigare Bellator-fightern kommer att möta Kevin Holland på UFC 299. Känd som en av de mest spännande MMA-fighters genom tiderna, “Venom” var på UFC:s bevakningslista under lång tid.

Amerikas favoritvideo idag

För några månader sedan dök han till och med upp på UFC:s officiella hemsidas listsektion. Men det var inte förrän helt nyligen som hans debut tillkännagavs officiellt. Nu har MMA-stjärnan avslöjat en kuslig taktik som han använde för att få sitt UFC-kontrakt klart!

Michael ‘Venom’ Page använder PFL för att signera med UFC

PFL Europe Championships ägde rum i Dublin, Irland, för några veckor sedan. Vid det spännande evenemanget bevittnade fansen ett oväntat möte mellan två exceptionella MMA-fighters. Den då fria agenten Page mötte Cedric Doumbe. “MVP! När du vill finns jag här för dig!” Doumbe uppgav.

Detta fick många fans att tro att MMA-veteranen skulle skriva på med PFL. Emellertid, i en vändning av händelser, hamnade han in i Dana Whites kungarike. Dessutom avslöjade ‘Venom’ i en intervju nyligen hur den face-off hjälpte honom att säkra ett avtal med UFC.

“Den sortens sparkade igång en annan sak. Så alla var som ‘Åh du vet, Dana hade fumlat på det och det och det’”. Ledde detta drag till att UFC slutförde affären med Page snabbare? Svarade han.

“Jag skulle till 100% säga ja. Det var lite av ett lågt även för mig (före faceoff). Det höll på att komma till en punkt där det till och med för mig var som “Kom igen”! Det här fick definitivt alla i växeln både från UFC och från PFL, tillade han. Nu är Michael ‘Venom’ Page redo att slåss mot Kevin Holland den 9 mars.

Michael ‘Venom’ Page – det största namnet inom MMA?

I den vilda MMA-världen vill varje fighter göra anspråk på statusen att vara “bäst”. Page gjorde samma sak i en intervju nyligen. “Jag är det största namnet i spelet,” sa han. Vidare uppgav den amerikanske MMA-fightern också att han skulle behålla samma attityd och personlighet som kommer in i UFC.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av London shootfighters (@shootfightersofficial)

“Jag kan inte vara på något annat sätt, tror jag. Om jag försöker så är det, du vet, när folk brukade vända mig tillbaka”, sa han. “Om jag försökte göra något annat skulle jag inte vinna slagsmål. Du skulle inte veta vem jag är”, tillade ‘Venom’.

Tror du att Michael ‘Venom’ Page kan ta seger i sin första UFC-kamp? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär