Monday, February 26, 2024
HemUfcMichael Venom Page blåser locket av Dana White ökänt läckande UFC-debut innan...

Michael Venom Page blåser locket av Dana White ökänt läckande UFC-debut innan han ens skrev på ett slagsmålskontrakt

Det är utmanande för MMA-fighters att skapa sig ett namn utanför UFC. Michael ‘Venom’-sida, är dock en av de mycket få fighters som har samlat exceptionell berömmelse. Nu, efter en redan framgångsrik MMA-karriär, är den Londonfödde inställd på att gå in i UFC.

Amerikas favoritvideo idag

På UFC 299 kommer ‘Venom’ att möta den mycket hyllade UFC-welterviktaren Kevin Holland. Tillkännagivandet gjordes nyligen, och rykten om Pages ankomst till UFC har redan gjort rundor länge. I det här fallet diskuterade 36-åringen hur dessa rykten började.

Michael ‘Venom’ Page tar upp Dana White-läckan

UFC och dess vd Dana White sträva alltid efter att hålla kampens utveckling konfidentiell. Men ibland leder snedsteg och läckor till att viktig information kommer ut. Detta är exakt vad som hände i fallet med Michael ‘Venom’ Page.

För några veckor sedan såg fansen “Michael Page vs Kevin Holland” nämns på Dana Whites matchmakingtavla på hans kontor. Detta läckte fortfarande från en av Whites videor på sociala medier. Nyligen tog ‘Venom’ upp denna läcka och pratade om hur den påverkade honom.

“Så uppenbarligen var det det där med Dana White. Han gick in i podcasten och någon skärmdumpade saken i bakgrunden. Alla trodde att jag slogs mot Kevin Holland.” Vidare avslöjade den tidigare Bellator-kämpen också hur denna händelse ledde till att hans familjemedlemmar förhörde honom.

“Jag fick det från alla, som om alla mina människor var som “du vill bara inte berätta för mig”. Familjen slog mig. Jag är som, ‘bror, du känner mig! Jag skulle ha låtit det bli känt.” Nu när kampen är avslutad är fansen glada över att se Pages debut i UFC.

Michael ‘Venom’ Page var osäker på att göra ett PFL-framträdande

För några veckor sedan, innan hans ankomst till UFC slutfördes, blev fansen chockade över att se ‘Venom’ vid ett PFL-evenemang i Dublin, Irland. Dessutom gjorde MMA-stjärnan till och med ett kort framträdande inne i buren och ägnade sig åt en face off med Cedric Doumbe. Detta fick många att tro att han istället hade skrivit på med PFL.

Rykten visade sig dock bara vara rykten, eftersom MMA-stjärnan skakade hand med den Dana White-ledda kampanjen. Nyligen avslöjade han hur han var osäker på att komma in i PFL-buren, på grund av hans pågående förhandlingar med UFC.

“Sedan var vi uppenbarligen där tillsammans i PFL på Irland. Jag var som ‘åh, ska jag ens gå (i buren). Jag tänkte “ja, jag är inte signerad till någon”, sa han.

Tror du att Michael ‘Venom’ Page kommer att kunna besegra Kevin Holland på UFC 299? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär