Wednesday, February 1, 2023
HemOlympicsMichael Phelps är glad över att vara en "backup-dansare" med fru Nicole...

Michael Phelps är glad över att vara en “backup-dansare” med fru Nicole Phelps på en väns bröllop

Olympiska Michael Phelps sågs nyligen dansa med sin fru Nicole Phelps i en berättelse som hon lade ut på Instagram. Den dekorerade simmaren kunde ses vid sin partners sida på en väns bröllop, trendigt som #TheRoyWedding, eftersom hon glatt kallar sin man en “Backup Dancer”.

Paret dejtade i över åtta år innan Phelps gifte sig med 2010 Miss California-vinnaren Nicole Johnson 2016. Tillsammans har de tre unga pojkar.

Michael Phelps sågs bryta ett ben

Paret sågs nyligen sprida festlig glädje på en väns bröllopsfest. Det begåvade paret, klädda i lediga kläder, avbildades när de bryter ett ben med andra vänner.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Nicole Michele Phelps (@mrs.nicolephelps)

De två sågs tillsammans med andra vänner i inlägget som gjorts av Nicole Phelps. Äktenskap är en speciell tid att sprida kärlek och paret misslyckas inte med att imponera på dansgolvet.

DYK DYPARE

Michael Phelps förlovade sig med Nicole Johnson i februari 2015. Paret knöt knuten i hemlighet på sin bakgård i Arizona i juni 2016. Men fyra månader senare gifte sig paret igen i en intim ceremoni i Mexiko. Det behöver inte sägas att det bröt internet.

Phelps gifte sig själv två gånger

Under OS i Rio deklarerade simmaren sina planer på att gifta sig med People Magazine, även om han redan var gift med Johnson då. I sitt femte och sista OS vann Phelps sin 23:e guldmedalj och slungade honom till statusen som den mest dekorerade olympier genom tiderna. Efter sitt andra bröllop på en strand i Mexiko delade paret fantastiska bilder på sina sociala medier.

Paret dejtade av och på i åtta år innan de knöt knuten. Men enligt Nicole Phelps, “Jag kunde aldrig se mig själv med någon annan. Det finns ingen annan som får mig på det sätt som Michael gör”. Hon fortsätter, “Vi lever ett hälsosamt, konkurrenskraftigt liv dagligen. Varje morgon när vi vaknar vinner den som säger “jag älskar dig mer” först för dagen – och vi har gjort det här i ett par år nu.”

Vad tycker du om parets perfekta lilla kärlekshistoria? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär