Sunday, February 25, 2024
HemNBAMichael Jordans miljonärsson tillbringar Larsa Pippens dotters speciella dag på lyxyacht

Michael Jordans miljonärsson tillbringar Larsa Pippens dotters speciella dag på lyxyacht

Larsa Pippen och Marcus Jordan fick nyligen en välförtjänt paus. Mitt i deras livliga scheman när de filmade “Traitors” och “Real Housewives of Miami”, tog paret tillfället i akt att fira ett speciellt ögonblick. Larsa och Marcus tog sig tid från sina hektiska medieliv och bestämde sig för att spendera tid på en påkostad yacht.

Amerikas favoritvideo idag

Larcus firade det nya året och en speciell dag för Pippens dotter Sophia. Låt oss ta en närmare titt på powerparets korta andrum.

Larsa och Marcus Jordan gör en överdådig fest för att fira Sophia Pippens födelsedag

Paret gick samman för att skapa ett minnesvärt firande för Larsas dotters 16-årsdag. Duon hade en lyxig och pittoresk miljö på en påkostad yacht för att fira Sophias födelsedag. 49-åriga Larsa Pippen delade höjdpunkterna från firandet med sina Instagram-följare.

I en av hennes Instagramberättelser sågs även RHOM-stjärnans vänner. Bilderna visade hennes tonårsdotter med ett ljust leende när hon stod inför kameran, med en vit tårta placerad framför sig. Michael Jordans miljonärsson Marcus hördes också sjunga en förtjusande födelsedagssång för Sophia.

Sophia är yngsta dotter till Larsa och hennes exman Scottie Pippen. Fansen såg också både Scottie och Larsa skriva ner hjärtvärmande meddelanden till sin dotter på hennes födelsedag. Den 6x NBA-mästaren delade ett foto av Sophia på sin Instagram och skrev, “Hbd min kärlek! Jag kunde inte vara mer stolt över dig @sophiapippen33.”

Med Scottie inte i sikte, tog Larcus upp tyglarna för att kasta Sophia en söt 16:a som såg rätt ut ur en film. För bara några dagar sedan sågs paret fira Marcus speciella dag.

Larsa Pippens hjärtevärmande firande av pojkvännen Marcus Jordans födelsedag

Duons festligheter började på en enkel men ändå tillgiven ton. Ex-frun till Scottie Pippen delade några bilder och klipp från deras middagsbjudning på sina Instagram Stories. I ett av inläggen önskade hon sin pojkvän och skrev, “HBD my love @heirmj523.”

Den sista historien som 49-åringen delade var ett hjärtevärmande foto av paret som delar en kyss. Till bilden följde ett rörande meddelande från Pippen, som uttryckte tacksamhet för att ha Marcus i hennes liv. Inlägget hade rubriken “Grattis på födelsedagen min älskade! Jag är så välsignad att ha dig i mitt liv.”

Det måste verkligen ha varit en minnesvärd födelsedagsfest för Marcus Jordan. Såg du deras bilder från Sophias födelsedagsfest? Vad är dina tankar? Berätta för oss i kommentarsfältet nedan.

“Jag har sett Michael Jordan en gång och detta…”: Lionel Messi-effekten tar över LA när känslomässiga fans går med LeBron James, Magic Johnson & A-List Stars

RELATED ARTICLES

Mest populär