Wednesday, February 28, 2024
HemNBAMichael Jordans ex-fru Juanita bryter bojor av jultraditioner med en hälsosam ersättning

Michael Jordans ex-fru Juanita bryter bojor av jultraditioner med en hälsosam ersättning

Vad tänker du på när du hör ordet “jul”? Jultomten, dekorerat träd, varm choklad, presenter och familjespel. Michael Jordans tidigare fru Juanita Vanoy valde dock att utelämna ett avgörande inslag, förmodligen julens viktigaste inslag. Detta kommer bara ett dygn efter att 3-barnsmamman delade ett hjärtevärmande inlägg för sin yngste son Marcus 31-årsdag.

Amerikas favoritvideo idag

Juanita hoppade in på semestern och gick till Instagram och delade ett inlägg när världen firade Jesu födelse. Även om det liknade alla andra juldekorationer, hade hennes en extra twist, eftersom det traditionella trädet inte var i sikte.

Michael Jordans ex-fru går för plan B

I ett nyligen inlägg på Instagram delade Juanita Vanoy en bild på sin öppen spis prydd med röda och vita julstrumpor. De stod prydligt uppställda ovanför den öppna spisen och en kort jultomtesaksleksak satt också längst fram med julstjärnablommor. Enorma ornament omgav det lilla bordet samt porträtterade en minimalistisk design. Framtill fanns en träskiva med älvljus som stavade “God Jul”. Förutsäger redan den enda frågan som hon kan bli bombarderad med i kommentarsfältet, Juanita förklarade frånvaron av en julgran i bildtexten tillsammans med en hjärtlig önskan.

Hon skrev: ”I jul hade jag inte tid att sätta upp ett träd så jag dekorerade ett bord och min öppen spis. Skickar julvälsignelse till er alla, ha en god jul och allt gott 2024, låt oss göra det till det bästa året hittills.”

“Grattis på 98:e födelsedagen”: Michael Jordans ex-fru Juanita, oberört av barns frånvaro, firar stora milstolpar med nära och kära

Med tanke på att den 64-åriga entreprenören har sin egen lyxbutik online som heter “Juanita World” att hantera, var ett litet julolycka troligt.

Juanita firar Marcus Jordans födelsedag

Medan Marcus just nu jonglerar mellan den nya dokusåpan “Traitor” och hans Trophy room business, såg hans mamma till att påminna honom om att han är älskad.

Vanoy laddade upp en bild på sig själv med bebisen Marcus och ett kort födelsedagsmeddelande. Bland de som svarade på Juanitas inlägg var sonens flickvän Larsa Pippen.

Det är ingen hemlighet att medan Larsa och Michael Jordans relationsstatus fortfarande är en knepig situation, kommer RHOM-stjärnan bra överens med Vanoy. Ofta har båda kvinnorna visat sin tillgivenhet för varandra genom söta kommentarer av uppskattning och uppmuntran.

RELATED ARTICLES

Mest populär