Wednesday, February 28, 2024
HemNBAMichael Jordan spökade miljonär NBA-mästare trots att han använde stöd som erbjuds...

Michael Jordan spökade miljonär NBA-mästare trots att han använde stöd som erbjuds i tid av nöd

Robert Horry är den enda moderna NBA-spelaren som har vunnit fler mästerskap än Michael Jordan. Men detta gav honom bara en interaktion med Chicago Bulls-legenden. Överraskande nog nådde Michael Jordan ut till Horry för att be om hjälp, bara för att aldrig mer prata med Houston Rockets-stjärnan.

Robert Horry draftades av Houston Rockets 1992. Han tillbringade de första fyra åren av sin karriär med laget. Så detta gjorde honom till rätt person för Jordan att ringa, när han kom till stan.

“Michael Jordan ringde mig en gång… Det här är långt tillbaka. Han sa: ‘Du vet, jag kommer till Houston. Jag vill veta ett bra ställe att gå och äta och umgås på. Du vet, bara en kyla. Jag berättade för honom platsen och jag gled in där för att se om han var där inne, och han var faktiskt där inne. Och jag tänkte, Åh, han tog mitt förslag. Och självklart hörde jag aldrig från honom igen”, sa 7x-mästaren under ett nyligen avsett avsnitt av Big Shot Bob-podden.

På typiskt Michael Jordan-sätt pratade han aldrig med Horry efter det. Eftersom Horry var ung vid den tiden visste Jordan att det var rätt att ringa honom för att fråga efter bra ställen för häng i staden. Och Jordan lyssnade till och med på den unga stjärnans förslag. Men detta ledde inte till ett fruktbart förhållande mellan de två.

Men Horry kan ha haft detta i åtanke, eftersom han har använt sin egen statistik mot Michael Jordan för att säga att han var bättre.

Robert Horry placerade sig en gång över Michael Jordan

Tillsammans med att ha fler mästerskap än Jordan fick Horry en gång reda på att han hade färre förluster än Michael Jordan i finalen. Horry sa: “Jag såg den här statistiken om mig och Jordan häromdagen. Och jag tittade på det som att jag inte ens insåg det här. Jag förlorade bara tio matcher i finalen, och han förlorade 14. Jag är som att jag är bättre än Jordan.

Läs mer: Udonis Haslem avslöjar “Big Fella” Shaquille O’Neals brute Force i fysiskt omklädningsrumsbråk med Pat Riley

Uppenbarligen skämtade Horry, eftersom han alltid har visat kärlek och respekt för Michael Jordan. Horry har till och med uttalat att Michael Jordan är den bästa spelaren någonsin, enligt honom.

Vad tycker du om Robert Horrys MJ-berättelse? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna nedan!

Inlägget Michael Jordan spökade miljonär NBA-mästare trots att han använde stöd som erbjuds i tid av nöd dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär