Friday, February 3, 2023
HemNFLMicah Parsons polariserande uppfattning om Brittney Griner-släppet får massiv motreaktion från NFL...

Micah Parsons polariserande uppfattning om Brittney Griner-släppet får massiv motreaktion från NFL World: “When You Shout Your Ignorance Loudly”

Den 17 februari, i år, uppstod en ny våg i USA efter att WNBA-stjärnan Brittney Griner greps i Ryssland för narkotikaanklagelser. En stor vändning i detta fall skedde nyligen efter att Kreml beslutat att släppa idrottaren. Men några kändisar som Micah Parsons kritiserade de högre myndigheterna för att ha ignorerat arméveteraner som lidit i ryska fängelser i flera år.

Efter flera månaders förhandlingar nådde Vita huset och Kreml en ömsesidig överenskommelse om ett en-för-en-fångbyte i Griners fall. I utbyte mot WNBA-stjärnan krävde Ryssland att vapenhandlaren Viktor Bout skulle friges.

Även om den här nyheten fångade rubriker ganska snart med stora versaler, kunde den tidigare amerikanska marinsoldaten Paul Whelans familj inte tillgodogöra sig den här uppdateringen eftersom veteranen satt fängslad i ett främmande land i flera år efter att ha åkt fast 2018.

Jo, regeringen publicerade sitt officiella uttalande. “Hon är säker, hon är på ett plan,” sa president Biden i Vita huset och tillkännagav utbytet. “Hon är på väg hem. Brittney är snart tillbaka i famnen på sina nära och kära, och hon borde ha varit där hela tiden. Det här är en dag vi har jobbat mot länge. Vi slutade aldrig trycka på för hennes frigivning.” han lade till.

33-åringen har förblivit ett hett ämne sedan den dagen hon hamnade i ryskt förvar. Regeringen lovade att ta alla möjliga steg, och visst lyckades de få ut henne; men förlorar sin hävstångskraft att förhandla för Paul Whelan.

DYK DYPARE

Han dömdes till 16 år för att ha slagit honom med anklagelserna om spionage, något som han förnekade från början. Hans familj välkomnade Griners frigivning men uttryckte missnöje för att Whelans situation inte fick något resultat. Överraskande nog reagerade Cowboys linebacker Micah Parsons från NFL-världen på denna uppdatering och kritiserade regeringen för att ha lämnat en amerikansk marinsoldat på främmande mark.

Så här reagerade fansen på Micah Parsons och hans uppfattning

Så fort nyheten gick ut spreds den som en löpeld, med kändisar över brödraskapen som spottade sin åsikt. Under tiden var en av de iögonfallande reaktionerna Parsons som satte fart på Whelans releasekampanj. “Vänta nä!! Vi lämnade en marin?!! Hell Nah”, skrev han på Twitter och reagerade på Griners frisläppande.

När du skriker din okunskap högt. https://t.co/nk1lb9qUrM

— Ameshia Cross (@AmeshiaCross) 8 december 2022

Du har rätt Micah min pojke men var försiktig med dessa djupa twittervatten du hoppar i här med den här 😅😂

— King Jownson♛ (@kingjownson) 8 december 2022

Du förstår att det förmodligen inte var ett alternativ. Ryssland har behandlat hans fall annorlunda och hävdat att han är en spion. Det är inte så enkelt som du tror att det är.

— Martin (@mhodg89) 8 december 2022

“Klar och närvarande fara” lol snubbe säger bara slumpmässiga fraser han hört i en film tidigare

— D2TheM1993 (@dennis4lyfe1993) 8 december 2022

Jag gillar hur ni alla tror att ni har någon aning om hur förhandlingar är, än mindre mot en fientlig makt som vi hjälper till att slå ut ur ett land.

— Smitty (@Laelaen) 8 december 2022

Under tiden stöttade några fans linebackern.

Jag tänkte detsamma från början, men ja, om Ryssland inte ville släppa sjöfarten och bara var villig att släppa griner, vad ska de då göra?

— dåligt (@baaaaaad_4) 8 december 2022

Jag säger bara Micah, han kanske inte borde ha varit där och spionerat? Spionage > ogräs förlåt om det önskar att det inte behövde vara så

— Trilliam Fancyson🎄🎅⛄ (@Dillon_Wayas) 8 december 2022

Vi är i en dag och ålder där en WNBA-basketspelare är viktigare än en marinsoldat som betalade den ultimata uppoffringen för vårt land. Jag ger upp 😒🤡

— Tyler Angelo (@tylermade427) 8 december 2022

President Joe Biden bekräftade att Whelan och Griners situation hanterades annorlunda av den ryska regeringen. Samtidigt är det en växande historia, och ytterligare uppdateringar om denna fråga kommer ännu inte.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär