Friday, February 3, 2023
HemNBAMiami Legend Dwyane Wades reaktion på fem ord på att Baker Mayfield...

Miami Legend Dwyane Wades reaktion på fem ord på att Baker Mayfield bryter internet

I sin första match på SoFi-stadion blev Baker Mayfield en fansfavorit bland Los Angeles Rams-fans. Inte ens 48 timmar efter hans flytt gjorde veteran-quarterbacken en comeback för evigheter. Ned med 13 poäng under fjärde kvartalet ledde den tidigare Cleveland Browns-generalen vägen för en eftertrycklig Rams-vinst. Genom att bryta internet, bugade till och med Dwyane Wade för den 27-åriga QB.

Mayfield har haft en berg-och-dalbana i tre dagar. Allt började när han var tvungen att hitta ett nytt lag som flyttade från Carolina Panthers. När fönstret höll på att stänga fick 27-åringen äntligen samtalet från Rams. Inom bara 48 timmar var Mayfield tvungen att göra allt. Han satte sig ner med ledningen för att bara lära sig en del av den offensiva boken. Men när det var dags att ta fältet handlade det mer om instinkt. Mayfield drog sitt nya lag upp ur ruinerna, allt med sitt geni.

De tre dagarna av drama slutade på ett perfekt sätt som möjligt som Mayfield sa till ESPN. Likaså bland de imponerade fanns även Miami Heat-legenden, Dwyane Wade.

Dwyane Wade hyllar Baker Mayfield Rams heroiska debut

LA Rams tittade ner och ut mot en tuff Las Vegas Raiders. Det var då de flyttade till sitt nya ansikte från bänken, Baker Mayfield. Den 27-årige QB levererade utan tvekan sin bästa NFL-prestation. Ned 6 med inte mycket tid på klockan, Mayfield gjorde en 98-yard matchvinnande rusning. Hans sista 28-yard passning till bredmottagaren Van Jefferson träffade med bara 10 sekunder kvar på klockan. Likaså visade sig TD vara spelets vinnare.

DYK DYPARE

Hans galna resa fick NFL-fans att bli mentala. Analytiker hyllade den unga QB för att ha fått SoFi-stadion på fötter. Till och med D-Wade skickade ett meddelande på fem ord, “Det här är en fantastisk känsla.”

De senaste tre dagarna i Baker Mayfields liv har varit så utmanande som de kunde vara. Efter att ha fått de dåliga nyheterna från Panthers har 27-åringen gjort sin återkomst som elitquarterback. Comebacken var verkligen magisk, och hans känslor sa allt. Hans Rams-lagkamrater fick också beröm på grund av hans vilja att passa in inom bara 48 timmar. Mayfield bevisar sin förmåga att leverera i de stora ögonblicken och är fortfarande ung i sin karriär. Hans lazer snabba sammanbrott av spelet kommer förmodligen att vara avgörande för Rams när han kommer från bänken.

Som ung QB, tror du att Baker Mayfield kan ha en karriär som liknar Flash i NBA? Låt oss veta dina åsikter i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär