Sunday, February 25, 2024
HemNBA"Miami kommer": Terry Roziers idealiska roll och inverkan har Russell Westbrook Blueprint...

“Miami kommer”: Terry Roziers idealiska roll och inverkan har Russell Westbrook Blueprint enligt tidigare NBA-mästare

NBA har visat upp några intressanta affärer de senaste två veckorna. OG Anunoby till New York Knicks, Immanuel Quickley och RJ Barrett till Raptors, etc. Ett sådant underskattat drag från Miami Heat är att skaffa “Scary Terry” för Kyle Lowry. Terry Rozier har redan spelat tre matcher för Heat, men hans roll har inte haft någon effekt hittills. Förhoppningarna sjunker sakta, men Boston Celtics-mästarna Kevin Garnett och Paul Pierce tror att Heat kan fixa det inom en tid. ‘The Big Ticket’ definierade också en lämplig roll för Rozier, som kan hjälpa dem att fullfölja sin mästerskapsdröm i år.

KG delade, “Scary Terry åkte till Miami bro. Det är en bra affär. Miami kommer, det är på väg. Miami trimmar upp… Bror, de där inne skruvar upp motorn bro. Du vet Miami, de gör sig alltid redo för andra halvlek.” Heats förträfflighet under sensäsongen är vad de är kända för. Med Rozier i laget tror KG att de är på väg att vända på steken. Pierce ifrågasatte om Rozier borde vara en starter. KG nekade.

The Big Ticket delade, “Han kanske måste vara sådan (Immanuel) Quickley…För kontinuitet tar du bort honom från bänken…Jag säger att du använder Scary för den första delen som du använder (Russell) Westbrook. Låt honom komma in, han fick energi. Han kommer att köra den andra enheten. Du har honom där i fjärde kvartalet.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av KG: Certified (@kgcertified)

Russell Westbrook är en stor anledning till att Clippers är ett elitlag i väst nu. KG tror att Rozier är en bättre spelare än många startande i Miami, men han är inte medveten om systemet ännu. Således kan han användas för att köra ett andra lag, från bänken, för att öka Heats effektivitet.

Är detta en väckarklocka för Terry Rozier och Miami Heat?

Till att börja med har Rozier ännu inte vunnit en match med Heat den här säsongen. Han har spelat tre matcher för organisationen och skjuter ett dåligt snitt på 30% från planen, vilket är oroande. För att leda en andra enhet helt själv borde 29-åringen hitta ett sätt att effektivt få poäng på tavlan. I Heats senaste match mot New York Knicks nöjde Rozier sig med bara 10 poäng under de 32 minuter han spelade.

Läs mer: “Motherf****r Who You Talking About?”: Wild Udonis Haslem Handduksaggression ledde till hård verklighetscheck för Heat Superstar

Rozier började som point guard i de två senaste matcherna. Kanske, om Heat använder honom som KG och Pierce nämnde, finns det en god chans att de kan se sig själva i finalen igen. Det är en lång väg att gå, men vi är medvetna om vad värmen kan.

Tror du att Terry Rozier kommer att bli X-factor för Miami Heat?

Inlägget “Miami kommer”: Terry Roziers idealiska roll och inverkan har Russell Westbrook Blueprint enligt tidigare NBA-mästare dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär