Friday, December 1, 2023
HemOlympics"Miami är inte för dig": Simone Biles fans varnar henne från att...

“Miami är inte för dig”: Simone Biles fans varnar henne från att spendera pengar i omfördelning inför hennes bröllop med Jonathan Owens

Simone Biles är en gymnastikget som blev populär i tonåren. Den 25-åriga OS-guldmedaljören lade nyligen upp en bild på henne i Miami på hennes Instagram-handtag. Hon skrev, “miami är för mig, så vem köper huset?”.

Fans kan få en glimt av Biles yrkesliv över hela internet och av hennes personliga liv på sociala medier. Simone Biles är förlovad med fotbollsstjärnan Jonathan Owens, som spelar för Houston Texans.

Fansen agerar oroliga för Simone Biles

Fansen berömde hennes utseende och estetiska miljö men uttryckte också oro över hennes sannolikhet att flytta till Miami. Ett fan delade med sig av sin personliga erfarenhet och sa: “Tjugo år i Florida är de där stormarna i Sunshine State inte för svaga i hjärtat bättre att tänka på den där älsklingen”.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Simone Biles (@simonebiles)

En annan kommenterade, “Det är bättre att tänka på orkanerna och jag pratar inte om fotbollslaget.” En följare kommenterade, “Miami är inte för dig, du bara njuter av ett besök… gå tillbaka hem efteråt eftersom den staden sjunker i havet snabbare än korruptionen kan hänga med. Spring långt.”

DYK DYPARE

Och en sa: “Älskar dig Simone. Vill bara att du ska vara säker och lycklig var du än väljer att bo.” När någon svarade vem som ska köpa ett hus till Biles, skrev någon: ”Din snygga fästman! Men tänk på orkansäsongen också!”.

Ett fåtal ville inte göra Biles liv stormigt

Ett fan sa också, “@simonebiles no ma’am 😂 Vi behöver dig och din söta fästman för att stanna i Texas!!! 😜 Det är kul i Florida fram till stormsäsongen.” Även om vissa anhängare var oroliga, var vissa också positiva till staden. Ett fan sa: “Flyttade till Miami 2005. Jag såg aldrig tillbaka. Underbar stad.”

Området Miami är mycket utsatt för orkaner. Forskning säger att i genomsnitt drabbar stora orkaner staden vart femte år. Fans älskar Simone Biles och Jonathan Owens lite för mycket för att låta dem göra sådana katastrofer till en del av deras liv.

Så, vad tycker du om att Simone Biles pratar om att flytta till Miami? Berätta för oss i kommentarerna!

RELATED ARTICLES

Mest populär