Wednesday, December 6, 2023
HemBasketball"Mest överanvända hån i ligan": Michael Jordan-fansen vänder sig mot varandra någonstans...

“Mest överanvända hån i ligan”: Michael Jordan-fansen vänder sig mot varandra någonstans när 26-åriga Hornets-stjärnan gör ett besynnerligt drag

Boston Celtics sitter för närvarande på toppen av Eastern Conference-tabellen med ett rekord på 17-4 för säsongen så här långt. Celtics utökade sin vinstsvit på fyra matcher efter att ha bränt Charlotte Hornets med 140-105 på tisdagskvällen. Sedan spelets början verkade Celtics vara i full dominans, och Michael Jordans Hornets kämpade på natten. Dessutom, för att göra saken värre, beslutade Kelly Oubre Jr. att göra ett besynnerligt drag. När klippet gick ut på internet väckte Hornets-spelarens drag fram många reaktioner från NBA-gemenskapen.

Under den tredje kvarten av matchen mellan Celtics och Hornets hade Celtics en 30-poängsledning. Det verkade som om Kelly Oubre Jr visste resultatet så han bestämde sig för att göra lite showboating. Efter att ha gjort ett mål över 6’7″ Sam Hauser, bestämde sig Oubre för att fira “för liten”. Men sett till lagets situation kom det firandet möjligen vid en dålig tidpunkt.

Och det tog inte lång tid för Oubre Jr:s klipp att bli viralt på internet. Och Hornets-fans kanske smyger sig i ansiktet någonstans efter att ha sett firandet medan laget var nere med 28 poäng. En av fansen kom fram med sin åsikt och sa: “Mest överanvända hån i ligan.”

Kelly Oubre Jr var tvungen att slå den “för lilla” cellyn 💀

Hornets var nere med 28 poäng efter denna hink pic.twitter.com/A4McPCDy1F

— Bleacher Report (@BleacherReport) 29 november 2022

Här är några av reaktionerna från NBA Twitter:

Mest överanvända hån i ligan.

— Nick King (@ndot_king) 29 november 2022

Lmao någon behöver ödmjuka honom

— LeFrauds Goat (➿-0) ➐ (@PaoloGOATchero) 29 november 2022

Oubre med flottören..BANG! Hornets minskade underskottet till 28

— riconasty (@heyRickyB) 29 november 2022

han var en -37 i matchen btw

— caloraN☘️ (17-4) (@caloraNcs) 29 november 2022

Samma energi pic.twitter.com/KjPaiwPw5F

— cay (@caymiendavis) 29 november 2022

Pinsam pic.twitter.com/JA731vq9yL

— Boston Knick (@BostonKnick) 29 november 2022

Boston Celtics vinnande körning fortsätter

När det gäller att vinna, göra rekord och dominera på banan, kommer Boston Celtics utan tvekan alltid till samtalet. I två av de fyra kvartalen tappade Celtics 40+ poäng. En av nyckelmännen som ansvarade var Jayson Tatum som gjorde 35 poäng, 3 returer och 3 assist på 30 minuter. Gör det till kvällens bästa prestation.

En annan viktig bidragsgivare för Celtics var Marcus Smart, som gjorde några av kvällens bästa assist och gjorde 22 poäng.

Å andra sidan var Jalen McDaniels den bästa presterande för Charlotte Hornets. Han gjorde 24 poäng, 1 retur och 2 assist. Kelly Oubre Jr. gjorde 22 poäng, 5 returer och 3 assist. Michael Jordan kommer utan tvekan att vara missnöjd med hur hans lag presterade och förlorade med så stor marginal.

Vad var din reaktion på firandet? Vad tyckte du om spelet? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär