Wednesday, December 6, 2023
HemSurfingMentalt, känslomässigt och fysiskt lutade sig surflegenden Laird Hamilton helt in i...

Mentalt, känslomässigt och fysiskt lutade sig surflegenden Laird Hamilton helt in i en livsstil på kanten, som avslöjades 2018

Att leva på kanten eller surfa verkar som synonymer för varandra. Även om surfing är välkänt för att ge en adrenalinkick, orsakar det också dödsolyckor. Likaså har den stora vågsurfaren Laird Hamilton också mött några farliga tillfällen i sin idrottskarriär som surfing.

Hamilton är väl ansedd för att utföra några exceptionella men farliga uppmaningar när han surfar. Men för några år sedan dök Laird Hamilton upp i en intervju där han berättade om sina nära-döden-upplevelser medan han utförde dessa stunts.

Laird Hamilton och hans rika historia av nära möten med döden

2018, i en intervju med Graham Bensinger, frågade programledaren Hamilton om hans närmaste dödsrop. På detta svarade Laird, “Jag har många chanser att dö för säker”. Han utvecklade ytterligare genom att påminna om de olika livshotande fallen. “Jag har gått vilse till sjöss där jag trodde att det var det”, tillade han.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Laird Hamilton (@lairdhamiltonsurf)

Han råkade också ut för en nästan dödsolycka när han surfade i Ryssland. Den dödliga sagan slutar dock inte här. Baserat på talet fastnade även Laird under vattenfallet en gång.

DYK DYPARE

Den 58-årige surfaren berättade också om sin värsta surfupplevelse. Hamilton lade till detaljer till den fruktansvärda upplevelsen, “Jag har haft en foliering där jag blev nedtryckt, och jag var fortfarande ansluten till brädet, och jag tryckte in i det svarta, du vet, och var på botten av havet kopplat till detta sjöankare. Och du tryckte in i det svarta, ja som att det bara blir svart. Han tillade, “Jag blev så hårt slagen att den drev mig genom vattnet att den splittrade mina läppar”.

Hamiltons syn på livsfarliga möten

I en av serierna i samma intervju avslöjade Hamilton att de flesta av hans vänner och familj ansåg att han var bipolär eller påverkad av Aspergers. Om detta skämtade han, “vad jag än har så fungerar det”. Enligt hans avslöjanden anser han sig också vara en terrier. Han förklarade vidare sin vilja att gå efter något han verkligen vill ha. När han förklarade detta sa han, “det är en av de saker som gjorde att jag kunde göra det jag kan”.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Laird Hamilton (@lairdhamiltonsurf)

Även om Hamilton kan ha stött på några livsförändrande upplevelser, har han en positiv inställning när det kommer till sin älskade sport surfing.

RELATED ARTICLES

Mest populär