Tuesday, February 27, 2024
HemBoxing"Medan min fru och jag var borta ...": Michael Jai White gör...

“Medan min fru och jag var borta …”: Michael Jai White gör stor uppenbarelse om Evander Holyfields före detta assistent

Michael Jai White har genom åren etablerat sig som en av de ledande skådespelarna inom Hollywoods actiongenre. Han har varit en livslång utövare av flera kampsportsformer. Inte bara mainstreamfilmer, utan även olika tv- och webbserier och videospel har dragit nytta av hans expertis. Den 56-årige Brooklyn, New York-födda skådespelaren-regissören gjorde först intryck när han spelade ut ingen mindre än en av boxningens största, Mike Tysoni HBO-filmen Tyson från 1995.

Amerikas favoritvideo idag

Han pratade med VLAD TV i en exklusiv intervju. Som det visade sig var det inte den enda kopplingen Michael Jai White hade med sporten att spela “Iron” Mike. Han har djup kunskap om vanliga kampstilar som Karate, Taekwondo, Tang Soo Do, Wushu och Jiu-Jitsu. Men stjärnan i kända filmer som “Mortal Kombat” och “Universal Soldier” har också ett fast grepp om den söta vetenskapen. För inte så länge sedan, liknande den med Jai White, laddade VLAD TV upp en fantastisk intervju med Evander Holyfield. När han visades för Michael Jai White, delade han en spännande länk till den tidigare tungviktsmästaren.

När boxning korsade vägar med kampsport: Evander Holyfield och Michael Jai White

Kampsportens skådespelare och regissör delade med sig av sina tankar om att gå igenom Evander Holyfield-serien. Han sa, “Du märker, jag menar, du vet att det var jag som faktiskt såg det där idag… det där med Holyfield för att du gillar att jag bara kommer tillbaka och försöker komma ikapp saker.” Sedan mindes han tiden när han regisserade en film. Som ett resultat var både han och hans fru sysselsatta med projektet. De behövde någon som tog hand om sina barn. Så hjälp kom när ‘The Real Deals tidigare assistent klev in för att ta över ansvaret.

Jai White avslöjade, “…det är det som är en av sakerna eftersom du vet att vi har ett samband med det, för hans assistent är, du vet, som var när jag var medan jag regisserade filmen; ja, hans före detta assistent är personen som tittar på mina barn; ja medan min fru och jag var borta och gjorde den här filmen.” Sedan nämnde intervjuaren också hur han hade pratat med personen för att få fler insikter i Evander Holyfields liv.

Det är klart att det är en liten värld. 2015, på Arnold Sports Festival, tillsammans med skådespelare-professionell kickboxare Don ‘The Dragon’ Wilson och ‘Trippel H,’ både Michael Jai White och Evander Holyfield valdes in i International Sports Hall of Fame.

Ett anmärkningsvärt liv: in och ut ur ringen

Avsnittet började med att både Michael Jai White och DJ VLAD diskuterade om Evander Holyfield och hur han stack ut som person. Kampsportsexperten var häpnadsväckande över den tidigare mästarens stilighet och den hjärtvärmande relation han delade med sin mamma. Senare diskuterade de också kampen mot en annan boxningsstor, George Foreman. Även om matchen 1991, där Holyfield försvarade sina tungviktstitlar, slutade med hans seger, kom ‘The Real Deal’ ihåg det mer för de hårdaste träffarna han någonsin fått.

Vilken är din favorit Evander Holyfield-fight genom tiderna? Vänligen dela detaljerna med oss ​​i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär