Wednesday, December 6, 2023
HemNFLMedan LSU packar upp bollplatsen dominerar Team QB Jayden Daniels rubriker med...

Medan LSU packar upp bollplatsen dominerar Team QB Jayden Daniels rubriker med prestigefyllda utmärkelser

Med ett totalt rekord på 7-3 har LSU en häftig säsong. Även om det var några misstag mot deras divisionsledare Alabama, har LSU en häftig säsong med 3 raka vinster. Dessutom var LSU:s prestation på lördagen inget mindre än fenomenal. Laget fick några stora utmärkelser och ännu större uppskattning i fansens hjärtan. Ändå var Jayden Daniels den ljusaste stjärnan i spelet.

LSU fick en spännande 52-35 mot 5-5 Florida i Death Valley. Varje spelare gjorde sitt bästa. QB Jayden Daniels vann dock hjärtan och sinnen med sin rekordstora prestation.

Jayden Daniels tilldelas veckans nationella spelare

Daniels prestation var redan felfri under säsongen, men det gick bra på lördagen. QB fick totalt 606 yards med 5 touchdowns. Daniels rusade för 234 yards, den mest av en quarterback i LSU historia, göra mål på körningar av 85 och 51 yards. Dessutom gjorde han 38 runs för 27 yards, vilket resulterade i ett snitt på 19,5 yards per bär. Bland hans fem touchdowns var 85-yarden den längsta poäng som körts av en QB på sidorna av LSU:s historia.

Daniels svävade bollen under matchen och avslutade sex 20-plus passningar och hade helt imponerande TD-passningar så högt som 37 yards. Detta stod för att han körde sin säsongssumma med att passera TDs till 30, och blev landets bästa. Daniels har också rekordet för att ha de näst högsta touchdowns i år, 38, i collegefotboll.

Tja, om dessa siffror var häpnadsväckande, det finns fler. Tillsammans med detta blev Daniels den första QB någonsin i Football Bowl Subdivision History att ha minst 350 pass yards och 200 rushing yards i ett spel, vilket satte nya standarder i SEC. Slutligen, de mest berömvärda utmärkelserna som Daniels fick från sitt rekordstora spel var att utnämnas till Maxwell National Offensive Player of the Week samt till veckans co-National Quarterback.

Jayden Daniels nästa Heisman Trophy-vinnare?

Med tanke på siffror och lagrar som detta blir Jayden Daniels den ledande kandidaten till den så viktiga Heisman Trophy av collegefotboll. LSU:s huvudtränare Brian Kelly höll också med och sa: “Om Daniels inte vann Heisman Trophy ikväll måste han vara den ledande kandidaten.”

Läs också: 4 skäl till varför Deion Sanders inte kommer att lämna Colorado för Texas A&M mitt i ökande rykten efter HC:s uppsägning på 75 miljoner dollar

Daniels är dock inte den enda potentiella kandidaten till Trophy, eftersom collegefotbollens föränderliga dynamik har gett fler kvalitets-QBs som Colorado Buffs QB Sheduer Sanders och förra årets Heisman Trophy-mästare Caleb Williams. Bara tiden får utvisa om Daniels blir nästa Heisman-mästare eller inte.

RELATED ARTICLES

Mest populär