Wednesday, December 6, 2023
HemAngel ReeseMedan Angel Reese kämpar för att överleva dag 1, närmar sig ärkerivalen...

Medan Angel Reese kämpar för att överleva dag 1, närmar sig ärkerivalen Caitlin Clark Triple Double för att öppna hämndsäsongen

Spänningen och spänningen i collegebasket för kvinnor är tillbaka med en ny säsong. Båda NCAA-finalisterna från förra året kickstartar de nya kampanjerna. Det visade sig att Angel Reese och LSU Tigers inte kunde ta sitt A-spel till bordet i Vegas eftersom de hamnade på den förlorande sidan.

Men deras ärkerivaler Iowa Hawkeyes gjorde en perfekt start på sin säsong med en dominerande uppvisning på planen. Höjdpunkten i deras spel var en otrolig show av deras stjärnattraktion Caitlin Clark.

Caitlin Clark tar första blodet

På en framgångsrik kväll, registrerade Iowa Hawkeyes en jämn 102-46-seger över Fairleigh Dickinson på baksidan av en obefläckad prestation av deras stjärngarde Caitlin Clark.

Genom att visa en fantastisk utställning i går kväll skickade Clark ut ett tydligt budskap att hon är tillbaka för inlösen. Hon avslutade med en imponerande resultatlista på 28 poäng kvar med 10 assist. Intressant nog gjorde hon sina första 21 poäng i första halvlek.

Den enhälliga Associated Press försäsongen All-American var diskussionspunkten under hela matchen då hon gjorde 11 av sina 17 skott. Dessutom har Caitlin dubbelsiffrigt i 91 matcher i rad. Dessutom har hon nu 44 karriärdubbeldubbel.

Utöver detta gjorde Clark sina 7 returer medan hon var på banan i bara 24 minuter. Årets landslagsspelare levde upp till sin hype och rykte inför en utsåld Carver-Hawkeye Arena. Dessutom gjorde hon ett uttalande med 4 av sina 9 trepunktsskott som hamnade i korgen.

Förutspått att bli utvald före Angel Reese, Caitlin Clark tipsar om ett partnerskap med “framtida lagkamrat”

Hawkeyes tog upp där de lämnade förra säsongen. De landade 54 % av sina skott från planen. Det fanns flera andra märkbara föreställningar som skapade deras omfattande vinst över Fairleigh Dickinson.

Andra spelare att hålla utkik efter den här säsongen

Iowa Hawkeyes har satt tonen för resten av sin säsong. Deras karismatiska nr 22 ledde en imponerande utflykt med en nära trippeldubbel. Närma sig henne var den begåvade forwarden Hannah Stuelke. Hon avslutade sin kväll med 22 poäng. Ett annat ess i hålet för Hawkeyes var deras solida centerspelare Sharon Goodman. Hon slog sina fans vördnad genom att registrera 28 poäng till sitt namn.

Iowa Hawkeyes kom till korta efter deras otroliga körning förra säsongen. NCAA-finalisterna kommer att försöka gå ett steg längre och få jobbet gjort den här gången.

Vad som än händer, Caitlin Clark och Co. har gett alla en förhandstitt på hur de kommer att närma sig sin säsong

RELATED ARTICLES

Mest populär