Wednesday, February 28, 2024
HemBruno FernandesMed UCL-platsen i tvivel, läckte Manchester Uniteds Champions League-träning för säsongen 2024/25

Med UCL-platsen i tvivel, läckte Manchester Uniteds Champions League-träning för säsongen 2024/25

Premier League-giganterna Manchester United ser ut att vara redo för den kommande säsongen. Laget har höga förväntningar på säsongen och laget hoppas fortfarande på att säkra en Champions League-plats. Det verkar dock som om de röda djävlarna är säkra på sina chanser. De senaste läckorna tyder på att laget redan har en UCL 2024/25 träningspaket på plats. Satsen är tillverkad av Adidas och följer en liknande designstrategi jämfört med lagets andra träningspaket.

Erik ten Hags lag ligger för närvarande på 8:e plats i Premier League med 32 poäng till sitt namn. Laget är fortfarande elva poäng från att ta sig in bland de fyra bästa. Men med halva säsongen till hands kommer det att bli spännande att se om laget kan hitta ett sätt att boka en plats för den kommande upplagan av Champions League.

Manchester United UCL träningsutrustning läckte ut på sociala medier

Enligt FootyHeadlines har Manchester City redan ett UCL-träningspaket på gång. Även om laget ännu inte har befäst sin plats bland de fyra bästa lagen i ligan, tyder läckor på att ledningen inte tvivlar på deras chanser.

Manchester Uniteds 2024/25 champions league-dräkter läckte
@Footy_Headlines pic.twitter.com/Ec6NC30Hh5

— Don_Frankie (@Don_Frenkie21) 30 januari 2024

Satsen har en djup marinblå bas med mörkröda kanter. Teamemblemet, tillverkarens logotyp och sponsorn har markerats med en mörkare nyans av silver som passar perfekt till den mörka marinblå basen. Det finns många likheter jämfört med lagets läckta bortadrag för 2024/25.

Läs mer på EssentiallySports..

Inlägget Med UCL-plats i tvivel, Manchester Uniteds Champions League-kit läckte för säsongen 2024/25 dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär