Saturday, January 28, 2023
HemBaseballMed sin gigantiska affär på 360 miljoner dollar ansluter Aaron Judge Giancarlo...

Med sin gigantiska affär på 360 miljoner dollar ansluter Aaron Judge Giancarlo Stanton och Gerrit Cole i New York Yankees-kategorin. Ingen får någonsin gå med

New York Yankees har alltid haft en uppsjö av ikoniska spelare i sina led. De flesta av dessa gåtfulla spelare uppnådde legendarisk status och blev storheter genom tiderna. Dessutom är eliten Yankees bland de få franchiseföretag som kan möta kraven från dessa titaner inom sporten. Och med sin senaste Aaron Judge-signering har Yanks blivit den första MLB-serien som har ett unikt rekord.

Yankees är lätt en av de rikaste franchiserna i MLB och global idrottshistoria. Så att ha flera spelare med höga löner på sin lista är inte en överraskande sak för Pinstripes.

Men efter att ha skrivit på ett lukrativt kontrakt har Judge anslutit sig till sådana som Giancarlo Stanton och Gerrit Cole för att skapa ett unikt men ändå expansivt rekord för Yankees. Alla tre är tungviktsartister med hedervärda arv. Deras register motiverar således styrkan i kontrakt som erbjuds dem av Yankees-organisationen. Men MLB-fansen har till stor del varit olika i denna fråga.

New York Yankees enorma kontrakt handlar om den dynamiska trion, inklusive Aaron Judge

Aaron Judge har nu enligt uppgift undertecknat ett avtal om förlängning av kontraktet på 360 miljoner dollar för en nioårsperiod med Yankees. Domare hade nyligen också samtal med San Diego Padres. Faktum är att förra månaden verkade han till och med redo att gå med i San Francisco Giants. Därför, i rädsla för att förlora den talismaniske domaren, beslutade jänkarna att betala honom den högsta genomsnittliga årslönen.

Medan Giancarlo Stanton tecknade ett kontrakt på 325 miljoner dollar med Yankees för en 13-årsperiod 2017. Samtidigt tecknade Gerrit Cole också ett kontrakt på 324 miljoner dollar med Yankees för en nioårsperiod 2019. Cole satte ett MLB-rekord på 36 dollar miljoner årslön vid den tiden. Men Judge har nu överträffat det beloppet med sin årliga lön på 40 miljoner dollar.

Nätverket Talkin’ Yanks delade nyheten på sitt Twitter-konto, citerar“The Yankees är det första laget någonsin med tre spelare på $300+ miljoner kontrakt.”

Yankees är det första laget någonsin med tre spelare på $300+ miljoner kontrakt pic.twitter.com/WNIyAJgrOB

— Talkin’ Yanks (@TalkinYanks) 7 december 2022

Fansens reaktioner som följde:

Yankees åtog sig just $360 MM för att vara sämre än de var förra året. 🤣

— Chris (@CML_Texas) 7 december 2022

Inte för att vara “den där killen” men det här var en hemsk affär. Domare är överskattad på grund av sitt namn. Barry Bonds slog 73 homeruns och fick inte så mycket betalt. Dåligt kontrakt för en ganska genomsnittlig spelare förutom ett bra år.

— Four Year Letterman (@4year_letterman) 7 december 2022

De skrev inte på Stanton och de är fortfarande skräp bara spendera en massa pengar 😂

— Richard Montanez (@121ck93) 7 december 2022

Borde alltid ha varit Harper framför Stanton

— Nicholas Joseph (@sniickks) 7 december 2022

okej, men kan vi vinna nu

— Pyro (@notpyraux) 7 december 2022

Marlins betalar en betydande del av Stantons affär

— aj (@aj_from_ny) 7 december 2022

Skattemässigt oansvarigt enligt mig

— Phillies Muse (@Phillies_Muse) 7 december 2022

Därför har kontraktsdetaljerna inte imponerat på fansen på något sätt. Icke desto mindre kommer Yankees bara att se framåt för att ha några härliga säsonger framför sig med Judge tillbaka i leden.

Vad hade Yankees-organisationen att säga om deras senaste omsignering?

Yankees general manager Brian Cashman talade således om Judges kontraktsförlängning och citerade: “Vår organisation har försökt att hålla kontakten på alla möjliga sätt och Hal Steinbrenner direkt med Aaron Judge också för att se till att det inte skulle finnas någon sten ovänd och det var ingen ansträngning missade i våra diskussioner.”

Det är också ett faktum att trots att de är den mest framgångsrika MLB-serien, har Yankees ännu inte vunnit något mästerskap under de senaste 13 åren. Så, tror du att den glamorösa trion kommer att kunna ta tillbaka den bleka glansen i Bronx? Dela dina tankar i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär