Tuesday, February 27, 2024
HemOlympicsMed OS 2024 i sikte släpper Gabby Douglas stora tips för sin...

Med OS 2024 i sikte släpper Gabby Douglas stora tips för sin nästa tävling

En av USA:s största idrottare under hennes regeringstid på gymnastikarenan, Gabby Douglas lämnade fansen att dansa i glädje efter att hon tillkännagav en comeback. Den trefaldige guldmedaljören ser fram emot en olympisk comeback vid OS i Paris 2024. När hon intensifierar sina förberedelser har 27-åringen avslöjat ambitioner för ännu ett prestigefyllt evenemang 2024.

Amerikas favoritvideo idag

Douglas gick i pension efter olympiska sommarspelen 2016 och lämnade en lysande karriär bakom sig. Vem visste att vi kunde se den amerikanske gymnasten tillbaka i trikåer? Med förberedelserna redan i full gång inför OS, har Douglas antytt om även vintercupen 2024. Kommer hon?

Gabby Douglas att delta i vintercupen 2024?

I slutet av 2022 började Gabby Douglas comeback-rapporter dyka upp på nätet. Snart bekräftades rapporterna när Douglas sågs med WOGA-atleter på gymmet. Nu är den olympiska mästaren redo för en storslagen comeback. Det kan dock bli snabbare än vi trodde.

USA Gymnastics lade upp en bild på Douglas på X, där hon kunde ses träna på en halfpipe. Den här bilden hade dock en skärmdump av en konversation mellan ett fan och Douglas. “Winter Cup?”, skrev en användare, och som svar kommenterade Douglas med några retande () emojis och antydde att hon deltog i den prestigefyllda cupen.

Även om inget är bekräftat kan Winter Cup 2024 säkert vara i 27-åringens planer. Det fungerar som ett kvalificeringsevenemang för US Gymnastics Championships och är planerat till 23-25 ​​februari 2024. Med fortfarande några månader kvar och förberedelserna redan i full gång, kunde Douglas säkert testa sig själv i Winter Cup när hon ser en storslagen comeback .

Douglas ser en storslagen comeback

Gabby Douglas deltagande i vintercupen kommer bara att betyda en sak – hjälten i London-OS 2012 är tillbaka som bäst och vill regera även efter OS. Sirener kommer säkerligen att ringa i de rivaliserande lägren när den berömda “Fierce Five”-medlemmen vänder sig till manushistorien igen efter ett långt mellanrum på 7 år.

Douglas blev den första svarta kvinnan att säkra den olympiska allroundtiteln i OS 2012. En inspiration för världen, fansen har varit lika stödjande av hennes comeback, och visat kärlek på den berömda gymnasten. Det verkar som att Douglas äntligen är redo att erövra världen.

RELATED ARTICLES

Mest populär