Wednesday, February 28, 2024
HemMLBMed Mets som leder Yoshinobu Yamamoto Sweepstakes, här är några kortsiktiga erbjudanden...

Med Mets som leder Yoshinobu Yamamoto Sweepstakes, här är några kortsiktiga erbjudanden för att stärka deras pitchingdjup

New York Mets är de främsta friarna för Samurai Japan-acet Yoshinobu Yamamoto. Men den affären är långt ifrån säker på grund av hård konkurrens från deras rivaler över stan, New York Yankees. Vad som än händer i den affären, det går inte att förneka att Mets desperat behöver kvalitetspitcher. Även om Yamamoto förblir deras mål, kan ytterligare tre pitchers hållas under en kort tid om Mets önskar.

Amerikas favoritvideo idag

Under vintermötena anmärkte Stearns om Yamamoto, “Om vi ​​inte får honom, kommer vi att anpassa oss och gå på alternativa vägar”. Om det antagandet stämmer, vilka alternativ för startpitching finns för närvarande för ett ettårskontrakt?

Möjliga kortsiktiga mål för New York Mets

Även med den potentiella värvningen av Yamamoto skulle det bara representera ett tillägg till ett lag som kräver flera armar. För närvarande har Mets tre kastare som anses låsa för rotationen: Kodai Senga, Jose Quintana och Luis Severino. För att uttrycka det kortfattat, detta inte uppfyller kraven på ett fullständigt 162-spelschema.

Därför publicerade Rising Apple nyligen en lista med tre spelare som de anser vara mycket lämpliga för New York Mets.

1. Jack Flaherty

Jack Flaherty har plågats av skador efter sina två första stora säsonger i St. Louis Cardinals. Han liknar Luis Severino, en före detta Yankee som Mets nyligen tecknade. Båda dessa spelare började sina karriärer med råge. Flaherty hade en ERA på 3,34 och 2,75 2018 och 2019. Därefter tog skadorna över. 2023 var hans första hela säsong sedan 2019 och han hade en ERA på 4,99. Trots Flahertys undermåliga prestation 2023 förblir han ett tilltalande lågkostnadsalternativ med hög belöning för lag som behöver kortsiktiga pitchingslösningar.

2. James Paxton

Ännu en pitcher som letar efter en ombyggnad av karriären efter några år av underprestationer. Paxton under sina första sju år i Seattle Mariners hade en ERA på 3,42 och följde den i Yankees, där han hade en ERA på 3,82 under de första två åren. Men hans prestationer har minskat sedan dess på grund av ständiga skador. Men han har alltid visat blixtar av excellens och har ett oklanderligt rekord när det gäller att ge promenader. Paxton skulle säkert ge Mets ett anständigt alternativ.

3. Hyun-Jin Ryu

Bland de tre har Hyun-Jin Ryu sett de högsta topparna. 2019 ledde han ligan med en ERA på 2,32 och kom på andra plats i Cy Young Award-nomineringarna och förlorade mot Jacob deGrom. Han var en av de största stjärnorna under sin prime, men saker och ting förändrades efter 2020. Ryu har inte spelat en hel säsong sedan 2021 men är fortfarande mycket effektiv när det är tillgängligt.

Även om dessa kannor bara kan hållas i ett eller två år, kan de ge den stabilitet som Mets så allvarligt saknar och stödja Kodai Senga och resten av deras startande.

RELATED ARTICLES

Mest populär