Thursday, November 30, 2023
HemBodybuildingMed kvalificeringsregeln på plats önskar Nick Walker en speciell inbjudan till Mr....

Med kvalificeringsregeln på plats önskar Nick Walker en speciell inbjudan till Mr. Olympia 2024, i tron ​​att han förtjänar det

Nick Walker, en berömd kroppsbyggare, var tvungen att lämna Mr. Olympia-tävlingen 2023 eftersom han skadades några dagar innan den. Han ville bli bättre innan tävlingen, men skadan var för dålig. Trots att han försökte läka blev det bara värre och han kunde inte återhämta sig i tid. Detta gjorde honom upprörd.

När kroppsbyggaren pratade om sin skada hade fansen olika reaktioner. Vissa önskade honom ett snabbt tillfrisknande, men andra började gissa om vad som hände. I en video pratade han om dessa rykten och klargjorde saker. Han var frustrerad och sa att folk borde känna till fakta innan de gjorde antaganden. Nu är människor i bodybuilding-gemenskapen nyfikna på hans tips som tyder på att han kan vara med i Mr. Olympia 2024 på grund av den senaste historien han delade.

Enligt Nicholas Trigili förtjänar Nick Walker en inbjudan till Mr Olympia 2024

Nicholas Trigili, känd som en professionell kroppsbyggare och grundaren av Automate with Amazon, fann till en början sin passion inom bodybuilding innan han gjorde sig ett namn i entreprenörsvärlden. Hans intresse för bodybuilding banade slutligen vägen för en framgångsrik professionell karriär inom området. Hans berättelse om Nick Walker på sociala medier har skapat mycket buzz i bodybuildingvärlden.

Nick Walker delade historien om Nicholas Trigili på Instagram där han postade en berättelse bestående av en frågestund med frågan “Kommer Nick att behöva vinna en show för att komma tillbaka till O-scenen för 2024?” Till vilket Nicholas svarade: “Jag tror att Nick kan vinna vilken show han vill när han vill. Om någon förtjänar en inbjudan är det han. Showen är bättre med honom @nick_walker39”.

Nick Walker återhämtar sig fortfarande från sin “hamstringsskada” och följer Dorian Yates ökända träningsmetoder för att komma tillbaka i form

Muscle and Fitness delade en video på YouTube som heter “2023 OLYMPIA WRAP UP.” I videon diskuterade kroppsbyggarexperter som Milos Sarcev, Dennis James och Chris Cormier tävlingen Mr. Olympia 2023, vinnarna och andra kroppsbyggare och pratade om de kommande kroppsbyggarevenemangen. De pratade också om vad som kunde ha hänt om Nick Walker hade varit en del av Mr. Olympia 2023.

Dennis James pratar om Nick Walker

I videon delade Dennis James sin åsikt, “Låt mig slänga in något annat i en liten överraskning här, det är bara min åsikt om Nick Walker hade varit med i showen helt fu***ng laddad superskalad skulle vi ha Nick Walker som en Herr Olympia just nu”. Han fortsatte med att uttrycka sin övertygelse om att individen i fråga kunde ha säkrat segern på Olympia i år utan några invändningar.

Påstår att, förutom Krizo, ingen annan skulle ha varit i jämförbar form, och betonade att personen har den kroppsbyggnad som är lämplig för titeln Mr. Olympia, enligt honom. Vad tycker du om att Nick Walker ska delta i Mr Olympia 2024? Dela dina åsikter i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär