Monday, December 4, 2023
HemTennisMed insikter från sin korta tränaruppgift avslöjar Andre Agassi vad som triggar...

Med insikter från sin korta tränaruppgift avslöjar Andre Agassi vad som triggar Novak Djokovic – “Ser riktigt otäckt ut…”

I tennisvärlden söker även spelarna på toppen expertis hos erfarna tränare för att övervinna hindren som ligger framför dig. Novak Djokovic, med motivet att arbeta på sina svagheter, hittade en vägledande hand i ingen mindre än tennislegenden Andre Agassi. Inleddes redan 2017 och deras coachingpartnerskap, som varade i nästan ett år, visade sig vara en ömsesidigt givande resa, som formade ett avgörande kapitel i deras båda karriärer.

Snabbspolning framåt till nästan fem år efter det fantastiska partnerskapet, avslöjade Andre Agassi, fångad i en öppenhjärtig konversation på en talkshow, analysen av sin tränarerfarenhet med den serbiska sensationen. Avslöjandet, som är mycket mer än bara en spelare-tränaranalys, avslöjade flera okända fakta om den serbiska tennislegenden som fansen kan tycka är mycket intressanta.

Tennislegenden Andre Agassi berättar om sin erfarenhet när han tränade Novak Djokovic

I en intervju nyligen öppnade tennislegendaren Andre Agassi upp om sitt tränarjobb med Novak Djokovic 2017. Genom att lyfta fram serberens oöverträffade resa på banan, Agassi, lyfte han fram de höga förväntningar han ställde under deras samarbete. När den amerikanska tennislegenden blev en del av den berömda Pat McAfee Show, öppnade han upp sig om de minsta detaljerna som han analyserade om serben.

För att visa upp sin enorma tro på Djokovics legendariska färdigheter, nämnde 53-åringen: “Utan en skugga av tvivel, om den här killen inte slutar norr om 20 slams, menar jag ärligt talat, du kan betrakta det som ett misslyckande.” Agassi lyfte också fram Djokovics komplexa natur, relaterat till de inre striderna som driver idrottarens strävan efter perfektion. ”Novaks sätt kanske inte alltid är idealiskt; han ser riktigt förbannad ut ibland, men han försöker hitta sätt att få fram det bästa ur sig själv”, sa han. Tennislegenden tog stor glädje i att lyfta fram Djokovics förmåga att titta in på sin krigarsida, särskilt när han ställs inför utmanande situationer på banan. “Det är något med att ta vara på hans krigarsida och vanligtvis när han är nere i två set brukar publiken tro att de är på väg att se något de normalt sett aldrig skulle få se”, sa han.

När tennisvärlden ser fram emot hans kommande ansträngningar, uttryckte Agassi också sin spänning för sportens nuvarande landskap, och firade framväxten av unga talanger som Alcaraz och den starka närvaron av amerikanska spelare i topp 25. Medan legenden delade med sig av sina uppskattningsord. , Noles tankar om hans tidigare ring var också på liknande sätt.

Djokovics vision om värderingar i Andre Agassi

Medan den amerikanske tennislegenden Andre Agassi talade om Noles medfödda egenskaper, var det inget annat än en återspegling av de tankar som serben själv hyser om sin tidigare tränare. Novak Djokovic, redan 2017, uttryckte djup respekt för Andre Agassi när han lyfte fram Agassis ovärderliga vägledning, och sa: “Självklart är Andre någon som jag har enorm respekt för som person och som spelare. Han har gått igenom allt jag går igenom.”

Den serbiske stjärnan hyllade inte bara Agassis potential på planen utan påpekade också de egenskaper utanför planen som drog honom närmare tennisikonen.

Djokovic talade med tillförsikt om Agassis engagemang för familjevärderingar och filantropiarbete, och framställde honom som en ödmjuk och utbildad individ. Detta utbyte av ömsesidig respekt mellan anslutningen sträckte sig utanför tennisbanan. Med Djokovic erkänner Agassis potential att bidra väsentligt till hans liv, både i spelet och i frågor om personlig tillväxt.

RELATED ARTICLES

Mest populär