Saturday, January 28, 2023
HemMMAMed hjälp av rivalen TJ Dillashaws råd, kommer förre UFC-mästaren Cody Garbrandt...

Med hjälp av rivalen TJ Dillashaws råd, kommer förre UFC-mästaren Cody Garbrandt att gå med Magomed Ankalaev i Dagestan

Cody Garbrandt är ett välkänt namn i UFC. Fans känner honom för hans exceptionella knockout-förmåga inne i Octagon. Garbrandt är också en tidigare UFC bantamviktsmästare. Däremot har han varit på fall de senaste åren. Hans rekord för de sista 6 av hans matcher står på eländiga 5-1. Garbrandts 6 fight win streak äventyrades när han mötte TJ “Löjtnant Dan” Dillashaw på UFC 217 den 4 november 2017.

Redan från början av sin karriär, Garbrandts svaga markspel hade utsatt honom för mycket problem. Men “amerikanen” bestämde sig till slut för att jobba på sitt markspel för att bli bättre och valde UFC 282 headliner, Magomed Ankalaev, att hjälpa honom. Nyligen rapporterades han flyga till Dagestan tillsammans med Ankalayevtränare, Sukhrab Magomedov.

Garbrandt sa att han inte fick betala sitt eget kaffe genom Ankalayev, som informerade honom om att de var på väg till Dubai och sedan Dagestan.

Ankalaevs tränare bekräftade nyheten om Cody Garbrandts flygning till Dagestan

Magomed AnkalaevCoachen, Sukhrab Magomedov, var den första som publicerade nyheten om Garbrandts vistelseort. Magomedov lade upp en Instagram-berättelse som visade upp “No Love” på San Francisco International Airport.

Hans berättelse visade också en bildtext på hans modersmål tillsammans med snappen. Det skulle kunna översättas som “Cody flyger med oss ​​till Makhachkala”. Magomedovs status delades också på olika sociala medieplattformar.

“No Love” var ganska okunnig om att de var på väg till Dubai innan de nådde Dagestan. Han lade ut en Instagram-story som beskrev händelsen där han inte fick betala för sitt eget kaffe. “Jag ville köpa mitt eget kaffe, men mästaren [Ankalaev] sa nej, det är på honom. Vi är på väg till Dubai”.

Det var nog tiden då Garbrandt fick veta om deras stopp i Dubai.

Garbrandt planerar att återta äran med ett överlägset markspel ovanpå exceptionellt slående

Trots att han hade ganska bra brottningsförmåga, förlitade sig ‘No Love’ mycket på sin slagförmåga för att avsluta motståndarna. Efter att ha vunnit två raka matcher mot sin tidigare lagkamrat, TJ Dillashaw dök upp som en onlinegäst på Brendan Schaubs podcast och sa: “Han är en ganska freak atlet. Han är snabb. Han är den snabbaste kille jag någonsin har sparrat eller kämpat”.

Men Dillashaw påpekade också bristerna i hans övergripande stil och sa: “Ändra vem du är som en fighter, och han är helt enkelt inte villig att göra det. Han kommer att hålla huvudet på samma plats, händerna kommer att vara låga och han kommer att kasta hårda snabba krokar. Så efter att alla ser var hans svagheter finns”.

‘Löjtnant Dan’, som var en tidigare lagkamrat till ‘No Love’, visste mycket om sitt spel. Slutligen verkar det som Garbrandt har lyssnat på hans råd och åkt till “bakgården av strid Sambo” för att återvända som en mer dödlig fighter.

Tror du att Cody Garbrandt kommer tillbaka från Dagestan som en bättre version av sig själv?

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär