Saturday, December 9, 2023
HemNFLMed Giants Tommy DeVito som kommer att slå ett NFL-rekord, förändrar Rookie...

Med Giants Tommy DeVito som kommer att slå ett NFL-rekord, förändrar Rookie QBs landskapet den här säsongen?

Den här säsongen kommer att gå in i historieböckerna som “Rookies säsong”. När det verkade som att det inte kunde bli värre för 2-7 New York Giants den här säsongen, kommer de nu att tvingas aktivera Plan C och trycka på panikknappen. En rookie QB, Tommy DeVito, kommer att starta på söndag mot 5-3, formidabla Dallas Cowboys. Giants är för närvarande rankade fyra i NFC East division, medan Cowboys är tvåa och är divisionsrivaler.

I den senaste Sunday Night Football förlorade Giants sin startande quarterback, Daniel Jones, till ett trasigt ACL. Backup QB Tyrod Taylor avtjänar för närvarande sin tid på den skadade reservlistan. Så jättarna hade inget annat val än att aktivera sin backup QB:s backup. DeVito gick in i fältet och Giants förlorade med 30-6 mot Las Vegas Raiders. Men mitt i denna dysterhet kommer löftet om ett säsongsrekord.

Tommy DeVito kommer att sätta ett NFL-rekord i det ögonblick han knäpper bollen

Så fort DeVito knäpper bollen under jättarnas offensiva körning kommer han att sätta ett säsongsrekord. Den här säsongen har varit unik genom att 9 nybörjare QB redan har spelat en match som en del av startuppställningen. Nu kommer han att bli den tionde rookie-quarterbacken som är en del av startelvan den här säsongen. I den begränsade action som han har sett den här säsongen har han genomfört 17 av sina 27 pass på 174 yards. Han har redan en TD i sitt namn och 2 avlyssningar. Jättarna förväntas också lägga till QB Matt Barkley som DeVitos backup. Om något händer med DeVito, och Barkley måste aktiveras, kommer det att vara Giants fjärde QB att spela på en säsong!

Så vem är Tommy DeVito, och varför lovar han Giants så mycket? Han är infödd i New Jersey som spelade för Illinois och Syracuse college-lag men blev odraftad 2023. I de två matcher han har spelat har han lyckats få ihop imponerande siffror. Han möter dock hård konkurrens i sin första match som startande QB. Cowboys hade sparkat Giants start-QB, Daniel Jones, 7 gånger när de mötte först den 11 september. Giants hade förlorat den matchen med 40-0.

Giants Rookie QB Tommy DeVito kommer att starta mot Cowboys med Barkley i reserv

DeVito är inte den enda rookien som startar en match den här säsongen. Men till skillnad från honom har de andra ett bättre rekord att skryta med.

CJ Stroud och Bryce Young kan framstå som lovande nybörjare QBs

CJ Stroud leder för närvarande Houston Texans med 4-4. Som framgår av deras rekord som går in i vecka 10 har de haft en mellansäsong hittills. Trots sitt rekord på 0,500 är de för närvarande tvåa i AFC South divisionen. Med bara 46 sekunder kvar på klockan innan matchen var över ledde han sitt lag till en spännande 75-yard TD. Texanerna slutade också med att vinna matchen, och Stroud slog alla tiders NFL-rookie-rekord för att passera yards i en match med 470 yards. Som rapporterats av CBS Sports blev han också den tredje QB i ligans historia att kasta i minst 470 yards och 5 TDs samtidigt som han hanterade 0 interceptions.

Bryce Young, å andra sidan, måste fortfarande bevisa sig själv sedan han gick med i NFL. Carolina Panthers har ett uruselt resultat på 1-7 så här långt den här säsongen. Men Young, som vann Heisman Trophy 2021, är en av collegefotbollens storheter. Han avslutade sin gymnasiekarriär med 13 250 passerande yards och 152 passerande TDs. Men kommer han att lyckas vända Panterns förmögenheter? Eller ska de bara skriva av den här säsongen och satsa på att få tidiga val i nästa års utkast och börja om på nytt?

RELATED ARTICLES

Mest populär