Wednesday, February 28, 2024
HemTennisMed en fullspäckad säsong 2024 på horisonten avslöjar Elena Rybakina en stor...

Med en fullspäckad säsong 2024 på horisonten avslöjar Elena Rybakina en stor spricka i sin rustning

Tennissäsongen 2023 var full av överraskningar för WTA-stjärnorna från hela världen. Bland de som avslutade säsongen med att säkra topplaceringar kom Elena Rybakinas resa ut att vara en av de mest anmärkningsvärda. Medan tennisstjärnan nu förbereder sig för den kommande säsongen, är hennes lärande från tidigare erfarenheter inte begränsad till att inse sina styrkor.

Amerikas favoritvideo idag

Eftersom den nya säsongen sätter scener i olika delar av världen är spelarna för närvarande fokuserade på att skapa en strategi baserad på deras styrkor. Till skillnad från de andra verkar världsnummer 4 WTA-stjärnan Elena Rybakina skapa en strategi med sina svagheter som huvudfokus.

Elena Rybakina avslöjar sin plan för 2024

Elena Rybakina har börjat med grunderna för att erkänna utmaningarna. När de olympiska spelen kompletterade det redan krävande WTA Tour-schemat, kom 24-åringen på en unik strategi, som hon avslöjade i en nyligen intervju. Australian Open-kvartsfinalisten 2023 öppnade upp om sina fokusområden för förbättring.

Ja, det kommer att bli tufft,” erkände 24-åringen, tillsammans med att lyfta fram behovet av fysisk förbättring. Rybakina kände också igen det som ett konsekvent område som kan behöva lite extra uppmärksamhet, som hon nämnde, “Jag vill bli starkare fysiskt eftersom den här delen alltid är lite svagare för mig.”

Tillsammans med att erkänna sin fysiska potential som en plats som fortfarande behöver arbetas på, betonade tennisstjärnan det oändliga behovet av förbättringar på banan. Elena Rybakina avslöjade också svårigheterna med att inte få tillräckligt med tid för att genomföra det tränaren föreslår.

“På banan finns det så mycket att förbättra att vi aldrig har tid att implementera vad min tränare säger till mig”, förklarade hon. Medan hon verkar vara på rätt väg att erkänna och arbeta på sina svagheter, avslöjade hon sina mål för den kommande säsongen.

Rybakina verkar glasklart om sina ambitioner

När Elena Rybakina pratade om de svagheter som hon kommer att fokusera sin träning på, kom hennes berättande om den kommande säsongens mål att vara ytterligare en överraskning för fansen. I samma intervju där hon gav ut detaljerna i sin strategi, världen nr. 4 WTA-stjärnan delade sin ambition att nå topplatsen.

“Huvudmålet är att bli världsnummer 1 en dag, men prioriteringen är alltid att göra bra ifrån sig i Grand Slams. Så jag tror att målen är ganska desamma,“ delade den beslutsamma 24-åringen. Eftersom Elena Rybakina har sina mål satta tillsammans med en förståelse för områdena att arbeta på, förväntar sig fansen en fantastisk säsong för kazakerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär