Friday, December 1, 2023
HemNFLMed Deshaun Watson ute på grund av axelskada, är Browns slutspelschanser gjorda...

Med Deshaun Watson ute på grund av axelskada, är Browns slutspelschanser gjorda och dammade?

Deshaun Watson krossade många hjärtan i Dawg Pound när nyheten kom att han ställdes på sidan för säsongen med ett allvarligt bakslag. Förra månaden tog Cleveland Browns QB Maestro ut det med en rotatormanschett, och bråkade med mojo av hans pengar att tjäna arm. Nu, tack vare en axelfraktur under hans MVP-värdiga framträdande, lämnade Watsons Browns QB-lösa, inför en fjärde och lång utan franchisesignal-uppringaren.

Ända sedan den ögonbrynshöjande handeln 2022, hade Watson slungat segrar som en erfaren veterinär, och styrt Browns till sex segrar bara denna säsong. Men nu saknar hunden sin alfa när Watson tittar på från sidlinjen. Det är som att en stjärnspelare blev flaggad för en oväntad skadetimeout. Med Watson bänkad är det mer än bara en förlust på resultattavlan – det är ett potentiellt slag mot hela Dawg Pound-prestationen.

Browns QB-schack: Deshaun Watson bänkade, men säsongsstarten 2024 signalerar hopp

Deshaun Watson tar en sida från Aaron Rodgers spelbok och dyker in i sagan om axelkirurgi. A-Rods betrodda NFL-viskare, Dr. Neal Attrache, är på fallet och syftar till att fixa till Watsons kastarm och hålla den i bästa sändningstid. Varför? För att undvika mer strukturellt drama, förstås. Resultatet? Watson bänkas och smälls med en skadad reservetikett som avslutar säsongen, men de goda nyheterna är att han ser på en comeback för säsongsstarten 2024.

Var står Browns med vår QB Maestro utanför spelet? Låt oss bryta ner siffrorna som om vi dissekerar ett mördande försvarsspel. När Watson släppte skotten, samlade de upp touchdowns som om det vore Thanksgiving-middag – 20 totalt. Innan Watson tog tyglarna? Hela 42 touchdowns.

Och passningsspelet? Watson fick Browns att kryssa på ett coolt 1668, men innan hans magiska touch höjde de till 3320. Han förvandlade deras passningsspel till en höjdpunktsrulle, och nu, med honom vid sidan av, är det som om de tappade fjärrkontrollen.

Visst, Watson var inställd på att bli säsongens stjärna, och stärkte statistiken som en fantasifotbollsdröm. Men tyvärr, Browns guldpojke är på skadad reserv för resten av säsongen. Med slutspel i horisonten, var står Browns? Det är dags för Dawg Pound att samla sig och visa världen att de är mer än bara statistik – de är ett team på ett uppdrag.

Clevelands Watson-problem: Från anklagelser till axlar, vad händer härnäst för Browns?

Browns gick all-in och kastade tre första omgångens draftval i handelshatten för Deshaun Watson förra året. Vi hoppades på en trefaldig Pro Bowler för att tända upp Dawg Pound, men NFL hade andra planer – 11-matcher avstängningsplaner, för att vara exakt. Anklagelserna flög som Hail Marys, och Watson fann sig själv bänkad mer än han prutade för, och gjorde bara ett dussin starter av 26 möjliga sedan han landade i Cleveland.

Snabbspola fram till söndag, och Watson är där ute och vrider sin vänstra fotled inte en utan två gånger. De flesta killar skulle stå vid sidan av med en ispåse och en bön, men inte Watson. Han är här ute och fullföljer passningar som om han är på ett uppdrag, vilket leder Browns till en seger som känns som en slutspelsvärd touchdown. Så, var handlar ödet om Dawg-pundet? Det är ett wild card, en plottwist i fotbollssagan. Watsons perfektion i andra halvlek kan vara början på något stort. Eller det kan vara ett flyktigt ögonblick i en berg-och-dalbana. Endast tiden kommer att spilla spelboken på Browns öde. Spänn fast — det kommer att bli en härlig åktur.

RELATED ARTICLES

Mest populär