Saturday, December 2, 2023
HemBoxingMed Days Left i Edwin De Los Santos Fight, namnger Shakur Stevenson...

Med Days Left i Edwin De Los Santos Fight, namnger Shakur Stevenson den fighter han vill möta i framtiden och det är inte Devin Haney eller Gervonta Davis

I boxningens spännande värld hänger förväntan tung som Shakur Stevenson, en stigande stjärna i ringen, siktar in sig på framtida matchups. Med bara dagar kvar Edwin Delos SantosI kamp avslöjar Stevenson sin önskan om en framtida uppgörelse som kanske inte var vad fansen förväntade sig.

Det är inte Devin Haney eller Gervonta Davis som har fångat Stevensons uppmärksamhet; istället har han ögonen på ingen mindre än det formidabla Naoya Inoue. I ett nyligen avslöjande uttryckte Stevenson sin iver att kliva in i ringen med Inoue, och erkände att den japanska fightern var den han noga har observerat.

Shakur Stevenson har ögonen på ett nytt pris

Shakur Stevenson, som kommer att gå upp mot Edwin De La Los Santos, avslöjade att han inte skulle ha något emot en match mot den japanska pugilisten Naoya Inoue. ”Jag skulle älska att slåss mot Inoue ärligt; han är förmodligen en av de fighters jag har sett mest”, förklarade Stevenson. Denna oväntade twist i berättelsen lägger till ett lager av spänning till boxningslandskapet.

Nedräkningen till Stevensons förestående kamp med Edwin De Los Santos närmar sig. Utsikterna till en framtida kamp med Inoue lägger till ett extra lager av förväntan för boxningsentusiaster.

Boxningsvärlden är inte främmande för oväntade vändningar och överraskande matchups som fångar fansens fantasi. Medan Devin Haney och Gervonta Davis förblir formidabla motståndare i sin egen rätt, introducerar Stevensons benägenhet till Inoue ett element av oförutsägbarhet.

Sugar väljer Tank Over Haney

I en nyligen intervju med Fight Hype antydde Shakur “Sugar” Stevenson sannolikheten för att en Gervonta Davis-kamp skulle inträffa innan en matchup med Devin Haney. Han uttryckte förtroende för den potentiella uppgörelsen med Davis. Dessutom betonade Stevenson Davis tävlingsanda och sa att “Tank” är ivrig att bevisa sin överlägsenhet, precis som han själv.

Stevenson tror att Davis är en sann konkurrent som vill visa för världen att han kan besegra Stevenson. Å andra sidan föreslog Stevenson att Haney skulle stanna kvar i 140-divisionen under en längre period. Detta indikerar en potentiell fördröjning i matchen. Enligt Stevenson gör den konkurrenskraftiga dynamiken med Davis tankkampen mer trolig.

När klockan går mot Stevensons nära förestående kamp, ​​lägger spekulationerna kring en potentiell framtida sammandrabbning med Inoue en lockande berättelse till den utspelade berättelsen om Stevensons karriär. Kommer den här drömmatchen att bli verklighet? Svaret kommer med tiden.

Än så länge väntar fansen ivrigt på Stevensons nästa drag i ringen, drivna av utsikten till en framtida uppgörelse som lovar fyrverkerier och ett oförglömligt kapitel i boxningssporten.

RELATED ARTICLES

Mest populär