Monday, February 26, 2024
HemA'ja WilsonMed Brittney Griners Book in the Works utökar fru Cherelle stödet för...

Med Brittney Griners Book in the Works utökar fru Cherelle stödet för A’ja Wilson Loved Venture

A’ja Wilsons “Dear Black Girls: How to Be True to You” får stöd från alla och en del. Boken släpptes den 6 februari 2024 och ger en intim inblick i hennes personliga liv och de utmaningar hon har ställts inför. Den fördjupar sig också i svarta kvinnors erfarenheter i Amerika.

När den nya WNBA-säsongen närmar sig är Aces-stjärnan för närvarande engagerad i en serie intervjuer om sin bok. Och i processen får hon stöd för sitt litterära spel.

Brittney Griners fru stöttar A’ja Wilson

Många kändisar har gett sitt stöd till A’ja Wilson sedan släppet, och ett av de anmärkningsvärda namnen på listan är Cherelle Griner. Hon har köpt ljudboken av A’ja Wilson.

I sina Instagram-berättelser skrev hon, “A’ja Wilson fick min ljudbok; Jag kan inte vänta med att lyssna.” Wilsons bok talar om både toppar och dalar i hennes liv. Det är den ultimata samlingen av krönikor och essäer som visar hennes kamp som en svart kvinna som slet hårt från South Carolina för att nå denna höjd i WNBA.

Det krävs utan tvekan mod att prata om dessa problem och förmedla kunskap så att andra kan dra nytta av hennes erfarenheter. A’ja är triumferande i båda kategorierna. Utsikten att läsa boken och upptäcka mer om den felfria hoopern gör oss glada.

Läs mer: “Give Yourself Some Grace”: A’ja Wilson skickar ett meddelande till alla genom “Dear Black Girls”

Noterbart är att Brittney Griner också för närvarande skriver en memoarbok om sin resa genom Rysslands fängelser.

Brittney Griners fängelsedokument

Griner, ett center för Phoenix Mercury, greps i Ryssland den 17 februari 2022, efter att det påståtts av polisen att hon hade hascholja i sitt bagage när hon anlände till en flygplats nära Moskva.

Ms Griner sa att den dagen signalerade början på en “otroligt utmanande” period som hon just nu var bekväm med att prata om. “Läsare kommer att höra min berättelse och förstå varför jag är så tacksam för stödet från människor över hela världen”, säger Briter Griner om sin bok.

Inlägget With Brittney Griners Book in the Works, Wife Cherelle Extends Support for A’ja Wilson Loved Venture dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär