Tuesday, February 27, 2024
HemeSportsMed Black Widow som återvänder efter 1668 dagar, dessa är de 5...

Med Black Widow som återvänder efter 1668 dagar, dessa är de 5 sällsynta Fortnite-skinnen

En av de saker som skiljer Fortnite från alla andra Battle Royales är deras skinn. Spelet introducerar nya kosmetika varje månad för spelare att plocka upp och anpassa sitt utseende. Dessa skinn roterar i en cykel med några skinn som försvinner i butiken i flera månader tillsammans. Medan vissa skinn alltid är tillgängliga i Fortnite-butiken, finns det några sällsynta som är svåra att få tag på.

Amerikas favoritvideo idag

Många spelare håller utkik efter några av de mer sällsynta skinnen i spelet i försök att samla dem alla. Ett av skinnen som många fans har väntat på ett tag har just återvänt till Fortnite-butiken. Med tanke på återkomsten av Black Widow-skinnet i spelet tittar vi på Fortnites topp 5 sällsynta skinn.

Return of the Black Widow Skin i Fortnite

Det har gått totalt 1 668 dagar sedan spelare fick se Black Widow-skinnet i Fortnite-butiken. Detta skal var senast tillgängligt för spelare den 6 maj 2019 och har sedan dess saknats i butiken.

Skalet introducerades som en del av Avengers-setet som gjorde sin debut den 25 april 2019.

Återkomsten av Black Widow-skinnet är ett utmärkt tillfälle för spelare att köpa skinnet ifall de missade det för 4 år sedan. Spelare fick senast se huden på marknaden i säsong 8 av kapitel 1.

Bortsett från Black Widow-skinnet är World Warrior den näst sällsynta butiksoutfiten som sågs senast för 1 585 dagar sedan. Enligt rapporter, även om Black Widow-skinnet har återvänt till spelet, kommer World Warrior-outfiten aldrig att återvända.

Detta får många fans att undra över vad den sällsynta huden är i Fortnite. För alla spelare som försöker få tag på några av de mest sällsynta skinnen i spelet, här är de 5 bästa skinnen som har varit borta från butiken under längst tid.

Topp 5 sällsynta butiksskinn i Fortnite

 • Black Widow-outfiten har utmärkelsen att vara den sällsynta huden i Fortnite-butiken, senast prydde de virtuella hyllorna för häpnadsväckande 1664 dagar sedan. Med ett berömvärt betyg på 3,9/5 från över 11,3K röster, önskar Fortnite-entusiaster det på grund av dess obestridliga brist.
 • Världskrigaren följer tätt som den näst sällsynta butiksoutfiten, efter att inte ha dykt upp på 1585 dagar. Denna klädsel ger en atmosfär av exklusivitet för dem som har turen att äga den. Det här skalet sägs inte återvända till spelet längre, vilket gör att andra spelare är imponerade över dess sällsynthet.

  Fortnite Kapitel 5: Alla buggar bekräftade att åtgärdas i säsong 1-uppdatering

 • Spåraren hävdar den tredje platsen, frånvarande från butiken i 1466 dagar. Skinnets brist är ett bevis på dess begränsade tillgänglighet, vilket gör det till ett eftertraktat föremål bland samlare och inbitna Fortnite-spelare.
 • Shaman-outfiten säkrar den fjärde positionen bland de sällsynta Fortnite-butikskinnen, med den senaste observationen för 1454 dagar sedan. Dess unika design och knapphet bidrar till dess attraktionskraft, vilket gör den till en uppskattad ägodel för dem som har turen att ha förvärvat den under dess korta framträdanden.
 • Cole-skinnet innehar femteplatsen på sällsynthetsskalan. Detta skal har varit svårfångat i 1448 dagar, vilket gör det till ett värdefullt tillägg till lagret av spelare som har turen att ha skaffat det när det var tillgängligt i butiken.
 • Det här är alla de sällsynta skinnen som sågs i Fortnite-butiken. Även om några av skinnen kan komma tillbaka till spelet snart, är vissa skinn förlorade för alltid. Om spelare ännu inte har gjort anspråk på skinnen kommer de inte att kunna göra anspråk på dem i framtiden. Med det sagt, hur många sällsynta skinn har du på ditt Fortnite-konto? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

  RELATED ARTICLES

  Mest populär