Sunday, December 10, 2023
HemNBA"Med året Stephen Curry har ..": Warriors kunde utforska "nödhandel", per senaste...

“Med året Stephen Curry har ..”: Warriors kunde utforska “nödhandel”, per senaste rapport

Som de regerande mästarna är Golden State Warriors fast beslutna att försvara sin tron. De har fått Stephen Curry att ha sin kanske bästa offensiva säsong. Dessutom börjar deras rollspelare vakna till liv. Noterbart verkar Klay Thompsons skott ha kommit tillbaka till honom. Dock har Bays försvar läckt poäng bort. På samma sätt, för att inte slösa bort sin franchisehjältes eftertryckliga säsong, kan ledningen utföra en nödhandel. Och det handlar om deras tidigare nummer 2 val, James Wiseman.

Wiseman passade en gång perfekt för de regerande mästarna. Den 7-fots center har kompetensen att leverera. Han är en pålitlig fälgskydd med en raffinerad offensiv. Efter en fantastisk collegekarriär fanns det stora förhoppningar för 21-åringen. Men skador såg honom förlora sin plats i rotationerna. Dessutom, efter en underväldigande start på den här säsongen, skickades unga talanger tillbaka till den framväxande ligan. Hans siffror är inte lämpliga för den dominans Wiseman är kapabel till.

Hans underordnade produktion kan göra honom till en del av Warriors nödläge. Noterbart, enligt en chef från Western Conference, kan Bay ge plats åt en defensiv talang som sätter Wiseman på hugget.

Golden State Warriors vill byta Wiseman?

I en intervju med Heavy Sports sa en anonym chef för Western Conference att Warriors fortfarande är engagerade i James Wisemans utveckling. När han skickade honom till G-League, har han i genomsnitt haft 15,0 poäng, 9,6 returer och 1,2 block. Däremot kan strömmen vända mot den 21-åriga Memphis-talangen. Noterbart avslöjade ledningen att Wiseman har skapat ett stort intresse kring ligan. Med Golden State Warriors som behöver ett defensivt ankare och Stephen Curry har en drömsäsong kan de överväga att göra en byte.

DYK DYPARE

Chefen sa: “Det skulle vara en nödsituation, att försöka handla med honom, men med året Steph [Curry] har, måste de frestas att säga att de behöver hjälp nu och Wiseman är ett bra handelschip. De skulle ha spelare och de kunde få en kille som skulle hjälpa dem att vinna nu, det är helt klart.”

Golden State Warriors har några kandidater på kortlistan. Anmärkningsvärt kan Phoenix Suns Jae Crowder vara den ledande kandidaten. Hans besvärliga situation med Phoenix kan göra honom till den bästa möjliga. Andra potentiella alternativ inkluderar Myles Turner, Jacob Poetl och Saddiq Bey. En defensiv expert kan ge Warriors den tvåvägsöverlägsenhet de desperat behöver. För närvarande presterar Steph Curry på en nivå genom tiderna med 31,4 poäng i snitt. Att slösa bort sin säsong verkar inte vara ett lämpligt alternativ.

Men detta är bara en nödhandel. De regerande mästarna backar fortfarande upp sin unga talang. Nu är det upp till Wiseman att uppfylla sina förväntningar och hävda sig i rotationen.

Vad tycker du att Warriors ska göra? Låt oss veta dina åsikter i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär