Tuesday, February 27, 2024
HemNBAMed $3 163 325 straff, måste Lakers avstå från någon för Spencer...

Med $3 163 325 straff, måste Lakers avstå från någon för Spencer Dinwiddie?

Efter en tyst handel med deadline gör Los Angeles Lakers nu snabba steg på buyout-marknaden. Enligt The Athletics Shams Charania kommer Spencer Dinwiddie att skriva på med Lakers efter att han godkänt undantagen på lördag kväll. 30-åringen avstod nyligen från Toronto Raptors på grund av hans kontraktsbonus på 1,5 miljoner dollar för spelade matcher. Han fick snabbt uppmärksamhet från Dallas Mavericks, men det ser ut som att Los Angeles Lakers vann vadet. Enligt Brett Siegel från Clutch Points är de ekonomiska aspekterna av att värva Dinwiddie ganska enkla. De erbjuder honom ett minimikontrakt för resten av säsongen och förlänger kontraktet under lågsäsongen baserat på hans prestation. På så sätt kommer han att fylla den öppna listan, och Lakers kan undvika en lyxskatt på $3 163 325.

Ekonomin för att värva Spencer Dinwiddie är lätt för Lakers. Ett minimikontrakt för resten av säsongen och han fyller deras öppna rosterplats.

Los Angeles behöver inte avstå från en spelare för att värva Dinwiddie.

— Brett Siegel (@BrettSiegelNBA) 10 februari 2024

Det här är en utvecklingshistoria…

Inlägget Med $3 163 325 straff, måste Lakers avstå från någon för Spencer Dinwiddie? dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär