Saturday, December 9, 2023
HemF1McLaren tillkännager massiva Metro Boomin-konsertnyheter när de allierar sig med 121 miljoner...

McLaren tillkännager massiva Metro Boomin-konsertnyheter när de allierar sig med 121 miljoner dollar värd whiskyjätte timmar före Las Vegas GP

Las Vegas Grand Prix är på väg, och för de flesta kan det inte komma snart nog. Spänningen inför denna historiska tävlingshelg är påtaglig, med team som planerar speciella evenemang för helgen. Ferrari har redan tillkännagett en speciell utformning för helgen, och andra lag följer också efter.

För McLaren är Las Vegas Grand Prix mer än bara en hyllning till den ikoniska platsen. Faktum är att den här säsongen firar 60-årsdagen för det Woking-baserade laget. Under hela detta år hade de samarbetat med flera andra företag som Jack Daniel’s och Bowers och Wilkins för flera speciella evenemang. Nu, precis före Vegas-racet, genomför de en Metro Boomin’-konsert.

McLaren & Metro Boomin’ and Friends lyser upp Las Vegas GP

Denna speciella konsert, med titeln Metro Boomin’ and Friends, kommer att äga rum den 16 november. Allmänt inträde är gratis, och platsen för konserten kommer att meddelas efter registrering via e-post. McLaren tog till sin Instagram för att sätta upp en berättelse om konsertens affisch när Vegas-racet närmar sig nästa vecka.

Anmärkningsvärt nog samarbetade whiskyjätten på 121 miljoner dollar med hiphopartisten för att släppa t-shirts i begränsad upplaga som en del av firandet. “Att göra om den legendariska Jack Daniels etikett-T-shirt har varit en spännande kreativ resa”, säger Metro Boomin. “Att ingjuta min personliga prägel i detta ikoniska varumärke har varit inspirerande, och jag är glad över att avslöja resultatet.”

Det här är inte den första Metro Boomin’-konserten som McLaren har hjälpt till att anordna i år. Tidigare genomförde de ytterligare en konsert på Austin GP-helgen. De har också fortsatt sitt samarbete med Bowers och Wilkins. De två företagen samarbetade för att lansera Zeppelin McLarens 60-årsjubileumsutgåva trådlösa högtalare. Hörlurarna finns att köpa för $899.

På tal om hörlurarna sa McLarens försäljnings- och marknadsföringschef, George Biggs, “Båda varumärkena delar ett obevekligt engagemang för att tänja på gränser, vare sig det gäller fordonsteknik eller ljudkvalitet. Nu kan fans av båda märkena utöka den berömda ljudupplevelsen från våra bilar till hemmet.”

Lando Norris bär Failure-hatten när han kastar in handduken på McLarens nya utmaning: “Det är omöjligt”

McLaren hoppas kunna komplettera deras 60-årsjubileum med en vinst i Vegas GP. Även om det kan se orealistiskt ut med Red Bulls överhöghet, vet papayateamet att Las Vegas kan vara en avvikare och en okänd. Således kan de fånga Red Bulls tupplur, om det går rätt med deras återuppväxande takt.

Ser framåt för Papaya-teamet

Under hela den andra delen av säsongen har McLaren gjort ett fantastiskt jobb. Från att ha tävlat om en enda poäng, har förarparet Oscar Piastri och Lando Norris samlats för att ta några välbehövliga pallplatser, en spurtseger och många poäng för det engelska laget.

Laget hoppas kunna fortsätta den form de är i, med en reell möjlighet att sluta på det översta steget. Naturligtvis skulle det inte vara lätt för dem, med tanke på den lila lappen som Max Verstappen och hans RB-19 befinner sig i just nu.

Hur exalterad är du inför McLarens show i Vegas?

RELATED ARTICLES

Mest populär