Wednesday, February 28, 2024
HemBoxingMayweather Promotions VD utser den "mest spännande fightern i världen"

Mayweather Promotions VD utser den “mest spännande fightern i världen”

“Money Team” har samlat på sig en bra lista med fighters. Några av namnen inkluderar Badou Jack, Gervonta DavisMickey Bey Jr. , Andre Tabiti , Malik Warren , Lanell Bellows Rolando Romero och många fler. Men enligt vd:n är det en fighter som sticker ut i den här gruppen. Egentligen i hela branschen.

Leonard Ellerbe tog till X för att avslöja vem han tror är fightern som har fångat och hållit uppmärksamheten hos både fans och pugilists. Hans senaste kamp gjorde rekordsiffror och han letar nu efter sin möjliga motståndare. Några gissningar?

Klarar Gervonta Davis snittet?

Efter att ha absorberat ett straffande leverskott från ‘Tank’ i deras efterlängtade superfight, drabbades Ryan Garcia av en försenad reaktion och tog så småningom ett knä för andra gången. Det avgörande ögonblicket inträffade vid 1:44 av omgång 7 inför en slutsåld publik på 20 842. Davis sista match gjorde exemplariska siffror och inte utan anledning. Till och med VD:n för Mayweather Promotions håller med.

Han är den mest spännande fightern i hela världen!!!!!! https://t.co/rZIRJBQfn7

— Leonard Ellerbe (@LEllerbe) 22 januari 2024

BoxingEgos inlägg på X kallade ut alla som ifrågasatte Davis. Det stod “Om Tank Davis “behöver slåss mot någon” och han inte är den och den, varför fortsätter han att SÄLJA UTFÖR alla i eller runt sin viktklass? Mer uppmärksamhet, fler PPV, STÖRRE Live Gates, Större attraktioner och Spectacles…Om alla andra gör det “RÄTT” och Gervonta gör det “FEL”, varför överträffar inte folket som gör det rätt med sina slagsmål?

På detta svarade Ellerbe och sa “Han är den mest spännande fightern i hela världen!!!!!!” Liksom många andra tror han också på Davis styrka och skicklighet. Davis har nått framgång i tre viktklasser och säkrat flera världsmästerskap från superfjädervikt till lätt weltervikt. Davis är känd för sin formidabla slagkraft och aggressiva stridsmetod, och stoltserar med ett imponerande knockout-till-vinn-förhållande på över 80 % Vad händer nu för boxaren?

Kommer Haney vs Davis att hända i Saudiarabien?

Ansett som ett betydande inflytande i boxningsvärlden, har Turki Alalshikh, ordförande för General Authority for Entertainment i Saudiarabien, uttryckt en önskan att ta med två uppskattade amerikanska boxare till den blomstrande boxningsscenen i Mellanöstern. I en nyligen omfattande intervju med DAZN bjöd Alalshikh generöst in Devin Haney, WBC 140-pund titlist, och Gervonta Davis att delta i ett högprofilerat evenemang senare i år i Saudiarabien.

Läs mer: Gervonta Davis ger verklighetscheck till Rolly Romero som väljer mellan Al Haymon och Oscar De La Hoya; Utnämner The Bigger Promoter

Ordföranden antydde möjligheten att de två fighterna också skulle möta varandra i ringen. Alalshikh förmedlade ett budskap till Davis genom intervjun. Han uppmanade till samarbete och uttalade sin avsikt att ta Haney till Saudiarabien 2024. Ordföranden uttryckte en stark önskan att vara värd för Davis i deras land.

Davis är på uppgång just nu. Efter frigivningen bytte han till och med sin religion och tog namnet Abdul Wahid. När han diskuterar vem han ska slåss härnäst bland namn som Manny Pacquiao och Devin Haney, håller du med Ellerbe? Vem enligt dig är den mest spännande fightern just nu?

Inlägget Mayweather Promotions CEO Names the “Most Exciting Fighter in the World” dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär