Saturday, December 2, 2023
HemF1Max Verstappen uppmanar Leonardo DiCaprio att uppfylla sina Hollywood-drömmar

Max Verstappen uppmanar Leonardo DiCaprio att uppfylla sina Hollywood-drömmar

Den regerande världsmästaren Max Verstappen och lagkamraten Sergio Perez gjorde en mycket öppenhjärtig intervju för hemmalaget Red Bull Bulletin. Från ämnen som mat till filmer, till rädsla och fankärlek, männen pratade om allt. Dela noggrant en del av vem de är, för att få kontakt med sina älskade fans.

Bland de många frågorna var ett ämne som berördes skapandet av en film om holländarens liv. Är det något vi kan se fram emot inom en snar framtid?

Max Verstappen har utan ursäkt gått efter sina F1-mål och är en av de yngsta förarna som har uppnått så mycket så snart. Holländaren projicerar enormt fokus och beslutsamhet och, med många år kvar, har han ännu inte låst upp sin absoluta potential.

Hans kamp mot halsen förra säsongen med den sjufaldige världsmästaren Lewis Hamilton är ett av de mest ikoniska ögonblicken i F1-historien. Holländarens fans skulle vara ivriga att se om Red Bull-mästarens strider genom en biografi. Men vad är holländarens syn på ämnet?

Max tror att han inte skulle vilja att det skulle hända. Men om det skulle göra det i framtiden? Han hade en specifik ikonisk skådespelare i tankarna som han hoppas skulle spela honom om det kommer till kritan. Han sa: “För nu hoppas jag att det aldrig händer. Det behöver jag inte! Men om det hände nu, då kunde Leonardo DiCaprio spela mig. Det skulle vara trevligt.”

Precis som Max Verstappen har sina preferenser, delade den sjufaldige världsmästaren Lewis Hamilton en gång sitt val av skådespelare för att också spela honom i en film.

Lewis Hamilton väljer sin föredragna skådespelare för att spela honom i en film

Den sjufaldige världsmästaren och Mercedes-stjärnan, Lewis Hamilton, gav en intervju för elva månader sedan till “Esquire Middle East”. En plattform som rymmer över tjugosex tusen prenumeranter.

Bland de många frågor som britten mötte svarade han också på en som bad om hans åsikt om vem han skulle önska skulle spela hans roll på duken.

Och efter mycket funderande valde Hamilton en skådespelare som han absolut älskade. Han sa: “Jag känner att Michael B. Jordan skulle vara cool.”

Han fortsatte, “Men jag menar, han är mycket större och skulle förmodligen inte passa i bilen. Så du måste banta honom. Men jag gillar hans skådespeleri.”

Max Verstappen och Lewis Hamilton kan ha ytterligare ett år fyllt av strid under den kommande säsongen nästa år. Men under tiden, om dessa hypotetiska filmer faktiskt gjordes med de nämnda respektive skådespelarna; vilken film skulle du se först?

RELATED ARTICLES

Mest populär