Saturday, January 28, 2023
HemF1Max Verstappen och flickvännen Kelly Piquet smyger ett smart drag mitt i...

Max Verstappen och flickvännen Kelly Piquet smyger ett smart drag mitt i en glamorös natt i motorsport

Det kallas det största sportevenemanget i världen av en anledning. Oavsett var man är, vad de gör eller vem de är med, måste alla titta på det. Vi pratar såklart om fotbolls-VM. Den här fängslande tävlingen sög in Max Verstappen också, även om han var på FIA-galan.

För icke-fotbollstittare är FIFA World Cup-turneringen för närvarande i sitt slutskede. Igår var det slut på kvartsfinalerna eller matcherna mellan de åtta sista i turneringen. Däremot kan Verstappens intresse för turneringen ha tagit slut efter den andra kvartsfinalmatchen.

Varför? Tja, det beror på att det holländska fotbollslandslaget kraschade ur turneringen efter att ha förlorat mot Argentina i straffar. En hjärtskärande match för varje holländsk supporter.

Max Verstappen bevittnade detta hjärtesorg på distans från en mobilskärm. Varför på en mobilskärm kanske du undrar? Verstappen stod inför besväret att se sitt lag spela på en liten skärm på grund av detta F1-evenemang. Vi pratar om FIA-galan.

Holländaren kunde inte missa matchen och såg den i mobilen under F1-prisutdelningen. Verstappen använde Kelly Piquets väska hon bar på till galan som stöd och streamade matchen på hans mobiltelefon. Verstappen tog kvällens viktigaste pris men vi har en känsla av att han mycket hellre skulle vara hemma och se sitt lag spela.

DYK DYPARE

Även om holländaren tog mästerskapstrofén tillsammans med sina Red Bull-kamrater, kan han ha gått hem besviken. Särskilt efter att holländaren erkände att han ville se sitt lag vinna fotbolls-VM.

Max Verstappen var positiv till Nederländernas chanser att vinna fotbolls-VM 2022

För några månader sedan satte sig de två Red Bull-förarna med LADBible för att spela en omgång Agree or Disagree. Under matchen höll Verstappen med om uttalandet “Nederländerna kommer att vinna 2022 FIFA World Cup”.

“Jag menar, du måste ha den positiva attityden inför turneringen. Du måste tro att du kan vinna den, annars vad är poängen med att ens gå?” sa han och försvarade sin ståndpunkt.

Tyvärr, för holländaren och hela den nation som stödde laget tog tron ​​dem bara till kvartsfinalen i turneringen. Med bara de fyra kvar, vem ser du lyfta fotbolls-VM 2022?

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär