Sunday, December 10, 2023
HemF1Max Verstappen & Charles Leclercs "Bromance" tar över internet när Las Vegas...

Max Verstappen & Charles Leclercs “Bromance” tar över internet när Las Vegas kanaliserar sina inre jokrar

Formel 1-säsongen 2023 har handlat om Max Verstappen. Ja, hans bravader på banan har varit i centrum under hela säsongen, men en annan sak som har stuckit ut i år har varit att tända (och återuppliva) av Verstappen-relaterade bromances. 2023 återförenades Maxiel (Verstappen och Daniel Ricciardo). Det har också sett hans bromance med Lando Norris blomma (tråkigt nog har detta bromanceskepp inte ett officiellt namn ännu). Men en bromance som har blivit en fan-favorit är Lestappen—Verstappen och Charles Leclerc. Och den Las Vegas GP gav Lestappen stans mer innehåll att besatta över!

Från “Nej, han är bara orättvis” och “Ingenting. Just an inchident on the race” till att kärleksfullt kallas Lestappen av F1-communityt, har Charles Leclerc och Max Verstappen kommit långt. De gick från att vara rivaler i karting till rivaler i F1. Men istället för “inchidents” får vi bevittna “Maxplaining” och “Leclercifying”. Och de två förarnas fans är här för det.

Den senaste delen av Lestappen kom på Media Day på Las Vegas GP. Invigningsloppet är okänt för förare och team. Det är en helt ny, nygjord bana. Med tanke på att det är november, förutspås temperaturen gå ner till så lågt som 39 grader Fahrenheit. Red Bull har varit bra på att underhålla däck den här säsongen, tack vare dess låga nedbrytningshastighet. Ferrari, å andra sidan, och som alltid, har haft hög däcknedbrytning. Även om detta kanske inte fungerar till Red Bulls fördel i Vegas, kan det fungera för Scuderia. Det är precis vad Verstappen och Leclerc diskuterade i en gemensam intervju.

Max Verstappen tar beslöjad grävning på Charles Leclerc när kostsamt misstag tjänar avgörande vinst på ett fat

Det som började som en endast Verstappen-intervju blev snabbt en Lestappen-konversation, och fansen kunde inte låta bli att strömma över sin bromance på X.

Max Verstappen & Charles Leclerc är “galna” för sitt Las Vegas GP-samtal

När Sky Sports intervjuade Verstappen stod Leclerc bakom honom. Intervjuaren frågade om Leclerc skulle ha en bättre chans att kvalificera sig. Holländaren svarade: ”Jag vet inte. Du borde fråga honom. Vad tror du? Charles, kan du komma in?” Med Leclerc officiellt en del av intervjun frågade Sky honom om Ferrari kan sköta däcken i Vegas som Red Bull gör överallt annars. Verstappen sa: “Det är som att vi masserar däcken”, som Leclerc lade till, “Du masserar däcken. Men det är kallt här, så jag vet inte om du ska behöva massera däcken. Aggressivare. Detta är vår styrka. Jag tror att de fortfarande har övertaget, helt klart.”

Efter att Leclerc förklarat varför han tror att Ferrari skulle klara sig bra i Vegas frågade han Verstappen vad han tyckte. Han svarade: “Jag tänker inte för mycket.” Det var en referens till när Leclerc sa: “Jag tänker inte längre, jag slutade tänka för länge sedan,” om Ferraris fluktuerande form. Det behöver inte sägas att det fångade fansens uppmärksamhet.

Har du någonsin hört mantrat “Live, Laugh, Love.” Här är en Leclerc och Verstappen-inspirerad syn på det.

“Live, Laugh, Love, Lestappen” verkligen! När du ser hur till och med F1 och deras lag är besatta av sin vänskap, hur kan alla i F1-gemenskapen inte känna likadant?

Nivåerna av besatthet är “ohälsosamma!”

Deras band har verkligen stärkts den här säsongen. Det är säkert att säga:

Medan deras interaktioner nuförtiden inte liknar “bara en incident”-dagar, påminde samtalet fortfarande om deras tid som juniorer.

Är det inte bara “vansinnigt” hur mycket de har vuxit under de senaste åren?

Är du ett fan av Lestappen? Vilken är din favorit Max Verstappen bromance för säsongen?

RELATED ARTICLES

Mest populär