Sunday, December 10, 2023
HemMMAMax Holloway pressade till "Box Some World Champions Face" efter att Conor...

Max Holloway pressade till “Box Some World Champions Face” efter att Conor McGregor, Nate Diaz och Francis Ngannou misslyckades i sina ansträngningar

Kommer MMA-boxningscrossovern att inta en central roll som den nya stora saken i kampsportvärlden? Efter den framgångsrika matchen mellan Francis Ngannou och Tyson Fury har det förekommit spekulationer om att UFC oftare borde skicka sina fighters till boxningsevenemang och vice versa. Kommer Dana White och UFC-administrationen dock överens om denna uppfattning?

Det har funnits tillfällen där MMA-fighters har vågat sig in på boxningsarenan upprepade gånger för att visa sina färdigheter. Men trots att de förlorat alla sina matcher har MMA-fighters ställts mot erfarna boxare. Jon Anik anser att MMA bör välja ut den mest lämpliga kandidaten för sådana utmaningar. låt oss ta reda på vilka de är.

Jon Anik rotar för MAX Holloway i MMA-Boxing crossover-match

Conor McGregor, Francis Ngannou och Nate Diaz försökte i boxningens rike att testa sin förmåga. Den eviga debatten om MMA vs. boxning kan vara en av faktorerna till att MMA är så jävla sugna på att slåss med rutinerade boxare. McGregors match med Floyd Mayweather var språngbrädan för MMA-fighters att ta sig in i boxningens värld.

På samma sätt, efter “Mystic Mac”, blev Nate Diaz den andra aktören att kliva in på boxningsarenan. Diaz match mot Jake Paul stod i centrum som huvudhändelsen på DAZN:s boxningskort. Trots Diaz beslutsamma ansträngningar besegrades han av Paul via ett enhälligt beslut.

Francis Ngannou var den senaste aktören till boxningen men han besegrades av Tyson Fury genom ett enhälligt beslut trots att han visade upp en mästerklass. Det måste noteras att ingen av dessa MMA-fighters huvudsakligen tränade boxning. Så vem ska gå in i boxning från MMA? Jon Anik tycker att UFC borde skicka Max Holloway till arenan.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Jamie Theodosi (@jamietheomma)

“Jag hoppas bara att om det finns crossovers(boxnings)affärer framöver, så skickar vi åtminstone de rätta mma-killarna dit. Låt oss skicka in Max Holloway dit för att försöka boxa några världsmästares ansikten.” Sa Jon Anik. Han betonade att eftersom Max Holloway är en av de bästa boxarna i UFC så borde han vara den som kämpar mot proffsboxare.

RELATED ARTICLES

Mest populär