Sunday, February 25, 2024
HemWweMatt Riddle ger detaljer om sina planer 2024 angående brottning: "Ta det...

Matt Riddle ger detaljer om sina planer 2024 angående brottning: “Ta det dag för dag”

2023 är snart över och det nya året står för dörren, vilket väcker många frågor om vad fans kan förvänta sig av sina favoritstjärnor under det kommande året. Den här frågan är särskilt till de stjärnor som släpptes av WWE i år. Medan Mustafa Ali gav uppdateringar om sitt fullspäckade 2024, såg den tidigare WWE-stjärnan, Matt Riddle, lite ljus på sitt schema för 2024.

Amerikas favoritvideo idag

Matt Riddles planer för 2024

Matt Riddle var nyligen närvarande vid den 15:e årliga World MMA Awards. Där blev han tillfrågad av Cageside Press om hans planer för 2024. På frågan om vad fansen kan förvänta sig av honom under 2024, sa han, “2024 är ett stort år, jag kommer att fortsätta att pro wrestling.” Stjärnan sa att han kommer att fortsätta med proffsbrottning. Han tillade också att det kommer att bli en hel del utländska shower nästa år. Även om han kanske åker utomlands för shower, kommer hans första match efter hans WWE-släpp att vara på 2300 Arena i Philadelphia, Pennsylvania.

Det rapporterades att stjärnan har skrivit på med New York-baserade promotionen Major League Wrestling efter sex år. Tidigare hade den 37-årige stjärnan deltagit i några shower från 2015 till 2017. Han kommer att möta Jacob Fatu på MLW King of Colosseum den 6 januari 2024.

Han skickade också ett meddelande till fans som har oroat sig för var han befinner sig. “Jag mår bra, bara umgås, fick precis mitt fjärde barn lilla Matthew, det här är stora Matthew.” Han tillade vidare att han är exalterad inför det kommande året. Även om det är ett nytt år, sa han, “Definitivt inte ett nytt jag, men jag skulle säga en mer förbättrad mig.” The King of Bros kvitterade med att säga, “Det är det dude, bara ha kul och ta det dag för dag.”

Riddle gjorde sig ett namn på WWE för sin sorglösa attityd. Han är ofta känd för sitt unika sätt att brottas barfota. Även om detta gjorde att många inte tog honom på allvar, visade han att de hade fel vid flera tillfällen. Medan hans singelkarriär är älskad av fansen, var hans parning med Randy Orton höjdpunkten. De två bildade RK-Bro och fansen trodde att de kompletterade varandra ganska bra med sina kontrasterande personligheter.

Riddle var en av många stjärnor som släpptes i september 2023. Masssläppet skedde efter WWE:s sammanslagning med UFC och citerades för att vara en del av stora budgetnedskärningar. Låt oss bara hoppas att hans MLW-satsning är lika lysande som hans WWE. Tror du att Riddle skulle kunna vinna solo-mästerskap på MLW?

RELATED ARTICLES

Mest populär