Sunday, February 25, 2024
HemGolfMatt Fitzpatrick WITB 2023: Allt du behöver veta om det europeiska proffsets...

Matt Fitzpatrick WITB 2023: Allt du behöver veta om det europeiska proffsets golfutrustning

Matt Fitzpatrick, en begåvad golfspelare på banan, har lyckats vinna totalt 10 vinster i sin professionella karriär efter att ha blivit proffs 2014. Dessutom har han fångat uppmärksamheten hos många i samhället med de färdigheter han har visat på de ledande greenerna. till sina 9 segrar på DP World Tour inklusive en major vid US Open 2022.

Amerikas favoritvideo idag

Det bör dock noteras att det finns en massa andra aspekter som hjälper idrottaren i hans spel. Detta har utan tvekan väckt mångas intresse för den typ av verktyg och utrustning som golfaren har i sin väska som skulle hjälpa honom att hålla farten igång i den kommande Hero World Challenge.

Matt Fitzpatricks utsökta utrustningsval

Den skickliga engelsmannen kommer att spela på Hero World Challenge, evenemanget som arrangeras av legenden om spelet Tiger Woods. Med totalt två vinster, var och en på de två tourerna, skulle 29-åringen försöka visa upp sina bästa färdigheter under den kommande turneringen. Och han skulle vara beroende av sitt exemplariska val av verktyg, en blandning av Titleist och Ping för att vinna tävlingen.

Fitzpatrick är ett stort fan av Titleist-föraren. Han använder en Titleist TSi3 föraren kostar $609. Tillsammans med ett Mitsubishi Tensei AV Raw Orange 65 TX skaft ger klubban mer distans med en något bredare hållning som tillåter mer användning av marken under honom.

Engelsmannens val av 3-trä faller på Ping G430 Max 17,5° grader. Fäst till en Mitsubishi Tensei 1K Orange 75 TX axel kostar utrustningen cirka 549 dollar. För sina 7-woods använder golfaren en Ping G410 20,5° kombinerat med en Mitsubishi Tensei CK 80TX axel prissatt till cirka $299. Den förstnämnda kom som ett nytt tillskott i början av 2023 och ersatte den tidigare modellen, G425 Max.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Matt Fitzpatrick (@mattfitz94)

2X PGA Tour Champ vänder sig till Pinga i210 prissatt till $950,84 för hans 4-järn, och Ping S55 för 5-järn ner till pitching wedges. Båda verktygen är fästa på Ping CFS X-flex-axlarna. 29-åringen har använt Ping-järnen sedan han blev proffs 2014 och har hjälpt honom att åstadkomma mycket på greenerna. Men 4-järnet är relativt nytt eftersom det ersatte Titleist T100 som han använde för ett tag sedan.

Vilka wedgar och putters använder Matt Fitzpatrick?

9X DP World Tour-mästarens val av wedgar faller på Titleist Vokey SM9 fäst på True Temper Dynamic Gold S300 skaft för alla hans 52˚, 56° och 60° klubbor. Klubbarna kostar cirka 229 $ och är skräddarsydda för att matcha proffsens preferenser och erbjuder honom briljanta nivåer av kontroll tillsammans med ett fantastiskt utseende.

Rory McIlroy WITB 2023: Allt du behöver veta om TaylorMade Partners Golf Essentials

När han vänder sig till 1X majorvinnarens putter, använder han Anpassad Bettinardi-turnéDass BB1 Flow, prissatt till $3000, efter att ha undertecknat ett avtal med företaget. Verktyget, som är en kopia av Yes! Tracy II, Fitzpatricks långvariga putter, gjorde att han kunde fortsätta att vara bekväm med sina toleranser och specifikationer samtidigt som han använde Titleist Pro V1x för bollarna, Hjul för kläder och skor, och FootJoy Pure Touch för hans handskar.

Det verkar som om engelsmannen har förberett sig väl för det kommande evenemanget som arrangeras av Hall of Famer. Vad tyckte du om hans utrustning? Dela dina tankar nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär