Saturday, December 2, 2023
HemNBAMatt Barnes berättar om cannabissamtal med 9-åriga barn och hoppas kunna dela...

Matt Barnes berättar om cannabissamtal med 9-åriga barn och hoppas kunna dela “upplevelsen” när han avslöjar föräldrastrategi

Det har gått sex år sedan Matt Barnes gick i pension från basket. Även om han inte behövde möta idrottare på världsnivå längre, stod han inför en mycket större kamp, ​​och det var faderskap. Barnes började spela en aktiv roll i sina barns liv. 43-åringen förbereder dem just nu för den verkliga världen.

Barnes har tre barn, och de enäggstvillingar är nu 14 år gamla. Eftersom han vet att barn i den här generationen rör sig snabbt och snart kommer att vara ute och njuta av livet med sina vänner, avslöjade Barnes nyligen hur han alltid ligger steget före allt.

Matt Barnes förbereder sina barn

I ett nytt avsnitt av Point Forward-podden var den speciella gästen Matt Barnes. Under deras samtal pratade Andre Iguodala och Evan Turner med den tidigare Warriors-forwarden om hur han hanterade sina barn angående rökning.

Matt Barnes förklarade sina föräldratekniker. Barnes har rökt gräs sedan en riktigt ung ålder. Han började när han var bara 14 år gammal. När Barnes gick i pension från NBA var hans äldsta barn 9 år gamla.

En dag fångade de Barnes när han rökte vid poolen. De trodde att det bara var en cigarett. På frågan om det bestämde sig Barnes för att inte ljuga för dem om det och berättade för dem vad det var. Han förklarade för dem att eftersom han var idrottsman i så många år, gjorde hans kropp ofta ont med allt slitage från åren. Så för att lindra smärtan och slappna av i kroppen använder han den för rekreation. Barnes har varit öppen för sina barn om det.

Barnes sa: “Jag vill bara vara före matchen. Vi har haft det här samtalet för inte ens för länge sedan. Och jag tog med det till dem. När ni är redo att röka, låt mig veta för jag kommer att röka med er först. För jag vill att du ska veta hur du kommer att känna, hur kommer det att kännas, vad kommer det att göra med dig”.

Barnes vet att hans barn snart kommer att vara för sig själva. Så han vill förbereda dem för det och få dem att ta ansvar för sina handlingar. Därför ger han dem en smak av den verkliga världen så att de kommer att kunna hantera sig själva när det är dags.

Barnes är en proaktiv förälder

Barnes är en lysande människa och överraskar ofta människor med sin kunskap. Hans föräldrastil kan få vissa människor att vända på huvudet, men han gör vad han tycker fungerar för sin familj.

Tyst om skilsmässa rykten, Dwyane Wade berättar om avgörande ögonblick med fru Gabrielle när kraftfullt minne slår hårt

På samma sätt, när han berättade för sina barn om rökning, ville Barnes att barnen skulle vara säkra i sina sexuella liv också. Barnes sa att han inte vill bli farfar ännu. Så han tvingar sina barn att vidta nödvändiga försiktighetsåtgärder.

Vad tycker du om Matt Barnes föräldrastil? Låt oss veta i kommentarerna!

RELATED ARTICLES

Mest populär