Friday, February 3, 2023
HemGolfMÅSTE SE: Det allra bästa från Tiger Woods från hans efterlängtade återkomst

MÅSTE SE: Det allra bästa från Tiger Woods från hans efterlängtade återkomst

Efter att ha dragit sig ur förra veckans Hero World Challenge, Tiger Woods misslyckades med att markera sin andra vinst i Capital Ones The Match. Han och hans partner, Rory McIlroykunde inte hinna med Jordan Spieth och Justin Thomas på Pelican Golf Club i Florida. Även om det sistnämnda paret dominerade från start kunde åskådarna bevittna att BOKKEN blev bättre och bättre för varje skott.

Woods hade varit det viktigaste diskussionsämnet i golfcommunityt sedan han drog sig ur turneringen han var värd för förra veckan. “Jag kan slå golfbollen och slå vilket slag du vill. Jag kan bara inte gå.” Denna enda mening var mer än tillräckligt för att fansen skulle se fram emot hans första start i Florida sedan det 150:e Open Championship.

Spelade Tiger Woods bättre på Pelican GC jämfört med säsongen 2022?

Tiger Woods började säsongen 2021-2022 med att tävla i Masters Tournament i Augusta National. Noterbart var att han inte var säker på sitt spel och hälsa då, eftersom det var den första officiella händelsen sedan hans bilolycka 2021. Mer än ett halvår senare, under pressträffen Hero World Challenge, hävdade han att det bara är hans hälsa som är ett problem nu, och att hans spel är intakt.

Som en tittare kan se i höjdpunktsvideon på YouTube, hade han en stenig start på evenemanget han en gång hade vunnit med före detta NFL-stjärna quarterback Peyton Manning mot Phil Mickelson och Tom Brady. Han började dock ta fart efter de första fem hålen.

Även om Woods visade förtroende i sitt spel på Albany GC förra veckan, avslöjade han under förintervjun på lördagen att han inte har spelat på två och en halv vecka. För en golfare med hälsoproblem som inte har tränat på sistone, spelade den 82-faldiga PGA-mästaren bra på 12-hålstävlingen.

Ljusen tillförde skönhet till utställningsevenemanget i Florida

Capital Ones The Match VII började klockan 19:00 ET på lördagen och var en njutning för åskådarnas ögon. Strålkastarna tände de 12 hålen på Pelican GC och hjälpte tittarna att bevittna skönheten med golf i mörkret.

En natt under ljuset 🤩

De bästa och roligaste ögonblicken från The Match. pic.twitter.com/PfVJuS7ELF

— PGA TOUR (@PGATOUR) 11 december 2022

Justin Thomas och Jordan Spieth trash pratar mot Tiger Woods och Rory McIlroy, och deras comebacks lades till underhållningen av evenemanget. Att vara sändare för The Match, den före detta NBA-stjärnan Charles Barkley höll också golfarna och tittarna på tårna med sina repliker.

Vilket ögonblick från The Match VII gillar du mest? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär