Saturday, December 9, 2023
HemBasketball"Måste du verkligen komma?": Shaquille O'Neal sköts subtilt ner med ögonrullar och...

“Måste du verkligen komma?”: Shaquille O’Neal sköts subtilt ner med ögonrullar och skämt för en obehaglig fråga till exfrun Shaunie

Det är lustigt hur någon villigt kunde be om en inbjudan att gå på sitt exs bröllop. Men det är bara Shaquille O’Neal för dig. Men det är ännu roligare när exet ger ett passande svar. Shaq delar ett roligt kamratskap med mamman till sina barn, Shaunie Henderson. Shaunie avslöjade nyligen hur hon sköt ner Big Diesel när han ställde en obehaglig fråga till henne.

Medan Shaunie Henderson och hennes man pastor Keion Henderson marknadsför sin nya VH1-show “Shaunie and Keions Destination I Do”, diskuterade Shaunies tidigare make, NBA-legenden Shaquille O’Neal. Shaunie tog upp frågan att om Shaquille O’Neal hade fått en inbjudan till deras bröllop. Den verkställande producenten av Basketball Wives erkände att Big Diesel verkligen hade kontaktat henne på deras dotters 16-årsfest.

Shaquille O’Neal sköt subtilt ner med en ögonrullning

Shaunie kom ihåg hur Shaq hade frågat henne om han var inbjuden till bröllopet. Hon hade svarat sarkastiskt med en ögonrulle: ”Klart att du är det! Jag menar, men måste du verkligen komma?” Hon skrattade när hon kom ihåg utbytet som hon beskrev som “skämt”.

Shaunie tillade vidare att Shaquille O’Neal lyckades få artighetsinbjudan. Hon sa att hon sattes på plats som Shaq ofta gör mot andra också.

Shaq dök dock inte upp på bröllopet. För att den store Aristoteles inte ville stjäla Shaunies åska på hennes stora dag.

Shaunie och Keion Hendersons fantastiska bröllop

Den tredelade VH1-serien kommer att visa kärlekshistorien om Shaunie och Keion och deras stora dag. Paret ville dokumentera sitt bröllop i syfte att visa upp kärlek som saknar dramatik eller toxicitet.

Shaunie och Keoin sa “I do” på Anguillaöarna. De två dvärgpapeglarna blev förälskade i ön direkt och visste att de var tvungna att bli kopplade där. Faktum är att paret var överens om att de har planer på att gå i pension på samma plats! Inte nog med det, de donerade till och med en park som en del av deras tacksamhet.

Relationen mellan Shaquille O’Neal och Shaunie Henderson är vänlig och vänlig. De delar 4 barn tillsammans och har varit en del av varandras liv sedan 1996. Så skämten kommer att leva vidare. Och så kommer ögonrullarna!

RELATED ARTICLES

Mest populär