Thursday, November 30, 2023
HemSoccerMassiv slagsmål bryter ut i Belgiens omklädningsrum mellan Kevin de Bruyne och...

Massiv slagsmål bryter ut i Belgiens omklädningsrum mellan Kevin de Bruyne och Eden Hazard när Romelu Lukaku tvingas ingripa

Detta fotbolls-VM är en turnering av upprördheter och kontroverser. Rapporterna är fulla av underdogs-vinster och gräl. Iran och USA situationen är inte ens löst än, vi har ytterligare en nyhet om hetsiga argument som kan ha blivit fysiska. Vägar brinner i Belgien efter deras chockerande nederlag mot Marocko. Fansen är arga och laget måste vinna sin nästa match mot Kroatien den 1 december. Rapporter är att tre av de belgiska spelarna, inklusive Kevin De Bruyne, hamnade i ett hett bråk i omklädningsrummet efter matchen mot Marocko.

Belgien var i FIFA:s topp 5-ranking före denna turnering. Fansen hoppades på smidig segling i gruppspelet med ett skott på titeln. Belgien började sin kampanj med att besegra Kanada med 1-0, och även om de vann imponerade det inte på fansen på grund av deras prestation. De har dock ingen aning om vilken förnedring de måste möta när deras lag förlorar mot gruppens underläge med två mål.

Kevin De Bruyne engagerade sig i ett bråk med lagkamrater

Enligt rapporter hamnade Kevin De Bruyne, Jan Vertonghen och kaptenen Eden Hazard i ett hett bråk i omklädningsrummet efter deras nederlag mot Marocko. Romelu Lukaku var tvungen att ingripa för att bryta kerfuffle. Fansen är i chock. En sådan underväldigande prestation från Belgien förbryllar också fotbollsvetare. Laget ligger på tredje plats i grupptabellen och måste vinna mot Kroatien för att kvalificera sig.

🚨🚨| Det var ett stort bråk igår mellan Hazard, De Bruyne & Vertonghen. Lukaku var tvungen att ingripa och stoppa kampen. @rtlinfo

— Madrid Xtra (@MadridXtra) 28 november 2022

Inte bara spelare utan även fans tappar lugnet, många fans gick ut på Bryssels gator för att visa sin ilska.

Demonstrationen förvandlades till ett våldsamt upplopp och flera privata fastigheter vandaliserades, fordon brändes och en reporter skadades. Hundratals poliser var tvungna att stänga av området för att begränsa våldet.

Nyheter från FIFA World Cup 2022

Iran ber om att USMNT tas bort från tävlingen eftersom de publicerade en ändrad iransk flagga. USMNT uppgav att de gjorde det för att visa stöd för kvinnors rättigheter. Båda lagen kommer att mötas ansikte mot ansikte i en gruppavgörande match.

Brasilien hade befäst sin plats i åttondelsfinalen när de vann sin andra match med 1-0 mot Schweiz. Portugal kvalificerade sig också i nästa omgång då de slog Uruguay med 2-0. Argentina möter Polen på onsdag, vinst i matchen kommer att befästa sin plats till nästa omgång.

RELATED ARTICLES

Mest populär