Friday, December 8, 2023
HemeSportsMassiv läcka avslöjar att Fortnite kommer att genomgå stora förändringar i butiken...

Massiv läcka avslöjar att Fortnite kommer att genomgå stora förändringar i butiken när olika spellägen kommer

Det mesta av uppmärksamheten Fortnite har åtnjutit nyligen tillskrivs “OG-säsongen”. Men festen har precis börjat. Den planerade uppsättningen av uppgraderingar och innovationer som kommer till spelet är spännande. Med tillstånd av den senaste läckan verkar det som att spelet kommer att få en ny “butiksflikarrevolution”.

Enligt en populär industriscoop har Epic Games planer på att följa upp det nyfunna rampljuset efter OG-karnevalen. Utvecklarna är inte på humör för att släppa den hype som byggts upp kring spelet och anstränger sig verkligen för detsamma. Om den pågående raden av samarbeten i toppskiktet var något som fick dig att övertyga dig om, här är vad de nya spellägena påstås tillföra bordet.

Nya spellägen i Fortnite lovar att ge en helt ny uppsättning butiksflikar

Läckaren föreslår att med lanseringen av nya spellägen kommer det att finnas specifika butiker för Battle Royale Cosmetics, LEGO cosmetics och en för Fortnite Festival-kosmetik. Alla dessa spellägen kommer att associeras med nya butiksflikar som kommer att introduceras i spelet. Om ryktena är att lita på, är alla följande alla nya butiksflikar som kommer till spelet.

I listan är “Adventure with LEGO” för LEGO-spelläget medan “Pump Up the Jam” är Fortnite Festival-spelläget. Lego-läget påstås ha totalt 131 rader i sin butiksflik, vilket antyder omfattningen av samarbetet.

En annan intressant funktion i den nya butiksflikens uppdatering är “Underground”, även kodnamnet Solid Steel. För närvarande finns det lite eller ingen information om vad du kan förvänta dig från den här speciella fliken.

En storsäljande december för Fortnite-fansen

Fortnite släpptes 2017, men nådde sin högsta topp bland samtidiga spelare först efter lanseringen av OG-säsongen. Och tillverkarna tar inte siffrorna för givna, vilket förklarar varför det händer så mycket i spelet på några dagar efter att “glory revisit festen” avslutats.

Fortnite OG ger en våg av nya spelare med titeln som når en ny spelares topp

Alla elituppdateringar kommer att rulla ut i december, vilket ger fansen ett perfekt avslut på ett fenomenalt spelår. Dessutom kommer LEGO Fortnite-evenemanget och relaterade priser troligen att finnas tillgängliga den 7 december. När evenemangsdatumet närmar sig kan spelare förmodligen förutse ett officiellt uttalande från Fortnite-utvecklarna.

Den tredje komponenten i evenemanget är Rocket League-partnerskapet, som, baserat på läckor, spelare kan förutse den 8 december. Det finns många spännande händelser i Fortnite December spellista. Målet med Epic Games har alltid varit att skapa en engagerande spelmiljö. Om läckorna är korrekta erbjuder kapitel 5 många överraskningar för spelarna.

RELATED ARTICLES

Mest populär