Saturday, December 9, 2023
HemTennisMartina Navratilovas ovärderliga reaktion på att bevittna prins William och Kate Middletons...

Martina Navratilovas ovärderliga reaktion på att bevittna prins William och Kate Middletons Royal Touch på Boston Celtics Game

Den tidigare amerikanska tennisstjärnan Martina Navratilova är känd för att vara aktiv på sociala medier. Medan hennes jobb som tennisanalytiker och kommentator kräver att hon aktivt söker information, är hon också känd för att bidra starkt till samtal om USA:s politik.

Navratilova, en ivrig demokratsupporter, har gång på gång uttryckt sina politiska åsikter på Twitter. Nyligen reagerade hon också på nyheter relaterade till den nya tillträdande guvernören i Massachusetts.

Navratilova reagerar när den nya guvernören i Massachusetts träffar prins William och prinsessan Kate

Efter att ha tjänstgjort som åklagare i Massachusetts i sju år, kommer Maura Healey att bli nästa guvernör i Massachusetts. Hon kommer att bli den första kvinnliga guvernören i staten. Dessutom är Healy bara den andra kvinnan från hbtq-gemenskapen att bli guvernör.

Hur coolt!!! https://t.co/FfHYPmmdIL

— Martina Navratilova (@Martina) 1 december 2022

Navratilova, som stolt förknippade sig med samhället, är också nöjd med förfarandet. Medan hon följer Healey på nära håll på sociala medier, trampade hon på nyheten om sitt möte med prins William och prinsessan Kate.

DYK DYPARE

Healey gick med prins William och prinsessan Kate för att titta på Boston Celtics-matchen. Navratilova var snabb med att dela nyheten på sitt Twitter-konto. Reagerar på det, 65-åringen skrev“Hur coolt!!!”

Martina Navratilova uttryckte sin glädje efter det amerikanska mellanårsvalet

Martina Navratilova kommer från en tjeckisk bakgrund. Den 65-åriga flyktingen till USA under sina tidiga tennisspelande dagar. Att vara en person som tidigare har levt under en totalitär regering, uttryckte hon henne vyer på det pågående valet. Navratilova har alltid varit en kritiker av det republikanska partiet och tidigare president Donald Trump.

Medan demokraterna behåller kontrollen över senaten uttryckte den tidigare världsettan sin lycka. Genom att gå till sitt Twitter-konto uttryckte den 18-faldiga Grand Slam-mästaren också sin lycka för detsamma.

LÄS MER- ‘För det var i New York…’- När Chris Everts pappa såg tillbaka på sin kärlekshistoria med fru Colette

Vidare tog 65-åringen ett skott mot förre presidenten Donald Trump. Trump hade gjort ett uttalande tidigare att han inte kommer att vara ansvarig om de förlorar. På tal om detsamma relaterade Navratilova det till sport. Hon med sa att man inom idrotten bara kan skylla sig själv för att ha förlorat. Och det är därför Trump aldrig tävlade i sport.

RELATED ARTICLES

Mest populär