Friday, December 8, 2023
HemTennisMartina Navratilovas fru och RHOM-stjärnan Julia Lemigova tröstar nära vän när förödande...

Martina Navratilovas fru och RHOM-stjärnan Julia Lemigova tröstar nära vän när förödande personlig tragedi krossar henne

En av skådespelarna i Real Housewives of Miami led en stor förlust idag. Dr Nicole Martin, som har varit med i programmet ganska länge, meddelade nu att hennes pappa hade gått bort. Dödsfallet har tillskrivits vara mycket plötsligt. En av vännerna som Dr Nicole har på inspelningsplatsen och i verkligheten är Martina Navratilovas fru, Julia Lemigova. Och under denna tuffa tid såg hon till att finnas där för sin vän genom att sörja förlusten och visa sin respekt för den bortgångna själen.

Dr Martin tog till Instagram för att göra det sorgliga avslöjandet och helt klart var hennes fars bortgång ett bittert piller att svälja. Men Lemigova gjorde sitt bästa för att se till att hennes RHOM-medspelare inte var helt ensam i detta upprörande ögonblick.

Martina Navratilovas fru Julia Lemigova sörjer förlusten av doktor Nicole Martins far tillsammans med henne

Dr Nicole Martin och Martina Navratilovas fru Julia Lemigova har varit en del av Real Housewives of Miami under en lång tid nu. Att vara med i programmet har verkligen fört dem närmare och gjort dem vänner även utanför programmet.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Nicole Martin, MD (@drnicolemartin)

Detta är anledningen till att när Martin postade en bild på sig själv med sin pappa efter förlusten såg Lemigova till att skicka sina kondoleanser. Nicole Martin lade upp några bilder på sin officiella Instagram-sida och skrev ett hjärtligt meddelande till honom också. Dr. Martin skrev, “Jag har inte kunnat hitta orden och kan fortfarande inte”. Hon tillade, “Så många saker som lämnades osagda och saker vi inte delade”. Dr. Martin avslutade sin anteckning med att säga: “Vila i frid pappa. Älskar dig.”

Lemigova såg till att reagera på inlägget då hon postade några sorgliga och sörjande emojis på sitt inlägg. Hon såg också till att lägga till en Instagram-berättelse för sin pappa på sin Instagramsida. Hon skrev sin berättelse: “Till de goda tiderna. Må han vila i lycka och frid.” Hon taggade till och med Martin i berättelsen. Deras vänskap går faktiskt långt tillbaka.

Martin avslöjade nyligen hur RHOM hjälpte hennes band med sin far.

RHOM tillät Martin att lösa konflikter med sin far

Trots Martins hjärtliga anmärkning gick det inte alltid smidigt mellan henne och hennes far. I RHOM öppnade Martin själv för spänningarna i relationen hon delade med sin pappa. Enligt Martin hjälpte detta henne att ta itu med flera underliggande problem i förhållandet.

För några dagar sedan krediterade Martin showen för att ha överbryggt klyftan och fört henne närmare sin far. Hon sa: “Hade det inte varit för showen, tror jag att jag hade sopat alla dessa känslor under mattan och aldrig tagit upp dem”. Under dagarna fram till hennes pappas bortgång hade förhållandet förbättrats avsevärt, och det är synd att hennes pappa inte levde längre för att förhållandet skulle blomma ut ännu mer.

RELATED ARTICLES

Mest populär