Sunday, February 25, 2024
HemJulia LemigovaMartina Navratilova använder sin förnuft när hon retar sin fru Julia Lemigovas...

Martina Navratilova använder sin förnuft när hon retar sin fru Julia Lemigovas djärva handling med RHOM Castmates

Martina Navratilovas fru, Julia Lemigova, har tagit mycket av rampljuset den senaste tiden. Samtidigt som hon har skådespelat i den nya säsongen av “Real Housewives of Miami”, har hennes kyssande handlingar med sina motspelare också varit en del av showen. Men nu, efter att ha gjort det där jippoet framför kameran, avslöjade hon nyligen den 59-faldiga Grand Slam-mästarens reaktion på hennes kyssande handling.

När säsong 6 av dokusåpan är ute och fansen älskar den, fick den 51-åriga ryska tennismodellen möjligheten att prata om stolthet på programmet. Och på grund av detta tog hon upp en kyssakt med sina motspelare, och Navratilova höll på med sin fru med sin fantastiska tagning.

Martina Navratilovas reaktion på sin frus kysshandling

En scen från säsong 6, avsnitt 15, av programmet skapar rubriker. Det är också ganska viktigt för den tidigare världsettan rankade tennisspelarens fru. Lemigova, en person som var rädd att acceptera sin kärlek till Navratilova i början av förhållandet är nu stolt över att erkänna sin identitet i det fria.

Det finns ett avsnitt där Julia Lemigova sågs kyssa fyra av sina motspelare. Men innan hon filmade scenen lät hon sin fru veta att hon skulle göra något liknande framför kameran.

Men enligt realitytea.com avslöjade den 51-åriga skådespelerskan att hennes fru var minst intresserad och inte brydde sig så mycket. Men samtidigt använde hon sin kvickhet för att göra narr av sin fru och gjorde en skämtsam kommentar över sin kysshandling. Navratilova skämtade, “Du kommer att få en brödrost på posten.”

Den 67-åriga tennislegendaren drog sin frus ben genom att göra en brödrostkommentar om henne, och hon har också fått en del fantastiska reaktioner över detsamma. Dessutom fick det en stor reaktion från en stor media.

Media storspelare imponerade av Lemigovas kyssande handling

Många underhållningssidor på sociala medier publicerade om kysshandlingen. Efter att ha tittat på det, tog underhållningsreportern Spencer Lubitz till sitt Instagram-konto för att dela sin stolta reaktion på detsamma och pratade till och med om sin vänskap med Lemigova.

Han delade en bild där den 51-åriga ryska modellen sågs kyssa sin motspelare; tillsammans med det skrev han, “Ganska mycket varför @julialemigova och jag kommer överens.” Därefter angav han också anledningen till hur han, på grund av denna öppenhet i sig, delar ett fantastiskt band med den 59-faldiga Grand Slam-mästarens fru.

Ändå, vad är dina tankar om Julia Lemigovas kysshandling? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

Inlägget Martina Navratilova sätter sin intelligens till nytta när hon retar sin fru Julia Lemigovas djärva handling med RHOM Castmates dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär