Wednesday, February 21, 2024
HemNBAMarcus Jordan släpper sin "Step-Parental"-strategi trots Larsa Pippens dotters godkännande

Marcus Jordan släpper sin “Step-Parental”-strategi trots Larsa Pippens dotters godkännande

Efter att ha motbevisat rykten om Michael Jordans son, gjorde Larsa Pippen sin relation med Marcus Jordan Instagram officiell i januari 2023. Ett år sedan dess har vi inte bara sett mer av Marcus relation med Larsa utan också med hennes barn genom Real Housewives of Miami . Hans äldre flickvän är fyrabarnsmamma med sin exman, Scottie Pippen. På RHOM ser vi henne kolla temperaturen med sina barn angående hennes förhållande.

Amerikas favoritvideo idag

Den yngsta Pippen, Sophia, gav sin mammas nya förhållande en lysande recension. “Han är så rolig”, sa hon om Marcus. Jordan skulle erkänna att han försöker vara en vän och stöd till Larsas barn istället för en annan förälder.

“Jag tror att när det kommer till Larsas barn, du vet, jag är inte ute efter att vara en sekundär förälder,” sa han i en gemensam biktskrift med Larsa på RHOM. “Jag vill bli mer av ett stödsystem. På samma sätt som jag är för Larsa – jag vill stötta henne och hennes barn.”

Biktstolen kom efter att Larsa bett Sophias tillåtelse att Marcus fick följa med på middag. Hon frågade också sin dotter om hon var “bekväm” att ha Marcus i närheten. Sophia svarade genom att ge sin mammas pojkvän sitt godkännande.

Det här är en utvecklingshistoria.

RELATED ARTICLES

Mest populär