Sunday, February 25, 2024
HemAlex TellesMarcelo tar ett smygande på Cristiano Ronaldo med 4-ordsmeddelande över sitt nya...

Marcelo tar ett smygande på Cristiano Ronaldo med 4-ordsmeddelande över sitt nya tillägg till CR7-dofter

“Mer än en lagkamrat, en bror som fotbollen gav mig.” Så här beskrev Cristiano Ronaldo Marcelo efter den senares avgång från Real Madrid 2022. För närvarande har duon, när de bedriver sin handel i Saudiarabien respektive Brasilien, fortfarande behållit sina “bröderliga” relationer intakta. Åtminstone är det vad aktiviteten i sociala medier skildrar efter att CR7 tillkännagav det senaste tillskottet till sin doftsamling.

Den portugisiska superstjärnan postade en rulle för att visa upp lanseringen för sina 600 miljoner följare. Det som dock fångade fansens uppmärksamhet var kommentaren från den legendariske ytterbacken. Marcelo hade svarat “Skicka en hem hit” med en skrattande emoji. Mer än 15 000 fans gillade kommentaren, många tog sig till och med tid att svara Marcelo. Brasilianaren var inte den enda fotbollsspelaren som tyckte att rullen var intressant.

Cr7:s Al Nassr-lagkamrat Anderson Talisca tyckte också att rullen var underhållande och kommenterade roligt, “Smelly is he” och gick för att tagga lagkamraten Alex Telles i processen.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Videon hade ingen dialog och visade upp CR7 som beundrade doften av en ljusblå parfym. Precis när Cristiano Ronaldo tar in doften, skär scenen till att han tar ett dopp i havet. Även om det inte är klart till en början, avslöjar bildtexten idén. Det står, “Dofter kan ta dig tillbaka till en specifik tid i din livsresa. Den här tar dig till mitt ursprung” Det verkar som om han kom ihåg sin tid i vattnet på Madeiraöarna.

På bara 19 timmar har videon fått över 1,7 miljoner likes. Detta bådar gott för Cristiano Ronaldo, som kommer att hoppas att det nyaste tillskottet kommer att få liknande försäljning som den enormt framgångsrika “orädda”.

Precis som “Fearless” kommer Cristiano Ronaldo att hoppas “inspirera” igen!

Tillbaka 2023, Cristiano Ronaldo

Läs mer: Cristiano Ronaldo skickar ovärderlig julklapp till Marcelos son – “Tack, du är min idol”

Bara en timme senare, efter tillkännagivandet, slog det försäljningsrekord i Portugal. Per Versa fanns det till och med bland de bästsäljande produkterna på Al Nassr-stjärnans hemsida. Ingen lätt uppgift med tanke på att varumärket CR7 säljer allt från t-shirts, fotbollsskor, skor, glasögon och mer.

Vad tyckte du om Marcelos kommentar? Berätta nedan.

Inlägget Marcelo tar ett smygande på Cristiano Ronaldo med 4-ordsmeddelande över hans nya tillägg till CR7-dofter dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär